Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Meedenkers voor projectgroep tegen vliegroutes Biddinghuizen gezocht

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 747 
|
 bhznet.nl 
Meedenkers voor projectgroep tegen vliegroutes Biddinghuizen gezocht

BIDDINGHUIZEN - Maandag 20 januari 2014
Meedenkers voor projectgroep tegen vliegroutes Biddinghuizen gezocht Woensdag 15 januari is in Lelystad een informatieavond geweest over de aangekondigde vliegroutes onder andere boven Biddinghuizen. Deze avond werd geleid door de heer Hans Alders, welbekend van de zogenaamde Alderstafel.

Het traject van onderzoek en besluitvorming werd tijdens deze informatieavond uitgelegd. De verschillende routes die onderzocht gaan worden werden kenbaar gemaakt.

De opkomst was groot, zeer veel inwoners uit Biddinghuizen lieten hun ongerustheid blijken. Ook Dorpsbelangen Biddinghuizen was aanwezig en heeft naar aanleiding daarvan Hans Alders uitgenodigd om naar Biddinghuizen te komen. Dit gebeurt op woensdag 29 januari om 20.00 uur in Kerk- en Zalencentrum de Voorhof.

Projectgroep
Dorpsbelangen Biddinghuizen is bezig een projectgroep samen te stellen waarin mensen vertegenwoordigd zijn die zich hard willen maken in het verzet tegen de uitbreiding van de luchthaven en de vliegroutes. Dorpsbelangen is op zoek naar een ieder die kennis heeft van luchtvaart en/of de daaruit voortvloeiende problemen, gericht op milieu, geluidshinder en dergelijke. Maar ook naar mensen met een juridische achtergrond en mensen die acties willen organiseren.

Mocht u de kennis en de tijd hebben om Dorpsbelangen Biddinghuizen bij te staan dan verneemt Dorpsbelangen dat graag van u. U kunt dan een mailtje sturen met de omschrijving van het gebied waarin u van mening bent een aanvulling te kunnen zijn voor de projectgroep. Deze mail mag naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Dorpsbelangen meldt verrder: “Willen wij Biddinghuizen leefbaar houden zullen we ons samen moeten laten horen! We dienen de politiek te laten weten dat we de rust en leefbaarheid van Biddinghuizen niet willen opofferen aan de uitbreiding van vliegveld Lelystad!

We kunnen uw steun dan ook goed gebruiken.
Alvast bedankt,
Namens Dorpsbelangen Biddinghuizen”


Reacties op dit bericht