Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Maak bezwaar tegen uitbreiding Lelystad Airport

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1327 
|
 geenvliegroutesbhz 
Maak bezwaar tegen uitbreiding Lelystad Airport

Lelystad Airport gaat uitbreiden tot een Tweede Schiphol. Zit jij ook niet te wachten op 65 Boeings per dag die volgas laag langs Biddinghuizen vliegen? Voorstellen om dit uit te stellen of af te stellen hebben het afgelopen donderdagnacht niet gehaald in de Tweede Kamer. Er zit nog maar één ding op: officieel bezwaar aantekenen. Dit kan tot 31 juli 2014. Actiegroep “Vliegop uit Biddinghuizen” maakt het jou wel heel erg gemakkelijk. Via onderstaande link kun je door een digitaal invulformulier in te vullen officieel bezwaar aantekenen. Slechts 1 minuut werk om zo’n officiële zienswijze in te dienen bij het ministerie. Zo snel en gemakkelijk was het nog nooit! Er is maar één kans voor het maken van bezwaar en dat is tot 31 juli. Doe het dus direct….....

Link naar bezwaar…


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim Bartelds uit Dronten - Ketelhaven

Ik maak ernstig bezwaar tegen uitbreiding Lelystad Air Port. Deels op basis van de bevindingen van Rob Stuart uit mijnplaats Dronten, pagina 6 - 17 Juli 2014. Anders omdat ik ernstig overlast zal ervaren van de vliegroute boven het natuurgebied Ketelhaven en mijn woongenot in de toekomst nul zal bedragen. Economisch zal ik ook schade leiden omdat de WOZ waarde van mijn woning met circa de helft zal dalen en dit zal leiden tot een grote financiële schade. Last but not least, uitbreiding van Lelystad is ook niet nodig omdat schiphol en alle omringende vliegvelden nog genoeg vluchten aan kunnen. Waarvan akte!

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

´ Last but not least, uitbreiding van Lelystad is ook niet nodig omdat schiphol en alle omringende vliegvelden nog genoeg vluchten aan kunnen. Waarvan akte! ´

@ W. Bartelds. Ook ik ben tegen het uitbreiden van Lelystad-airport. Want elke uitbreiding van het vliegverkeer in dit kleine land is er 1 te veel. Er is al meer dan genoeg overlast, waarbij Schiphol zeker de grootste herrie maker is en tevens de grootste vervuiler van Nederland is.
Het verbaasd mij dan ook dat u wel erg in de nimby-positie kruipt. Alleen niet bij u in de buurt? De rest van Nederland kan best in de herrie en vervuiling zitten? Waarvan acte!