Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Luchtverkeer stil tijdens Dodenherdenking

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 1054 
|
 AD 
Luchtverkeer stil tijdens Dodenherdenking

SCHIPHOL - Tijdens de nationale dodenherdenking op zondag 4 mei rond 20 uur ligt ook het luchtverkeer op de Nederlandse luchthavens twee minuten stil. Van 19.50 tot 20.03 uur blijven vliegtuigen aan de grond. De laatste landing vindt plaats vóór 20 uur. Binnenkomende vliegtuigen die voor dat tijdstip niet geland zijn, blijven op een hoogte van ruim 3,5 kilometer in het luchtruim wachten.

In het luchtruim boven de Dam in Amsterdam gelden van 18.55 tot 21.30 uur beperkende maatregelen voor het luchtverkeer. Boven de Grebbeberg bij Rhenen heeft het luchtverkeer van 19.10 tot 20.40 uur te maken met beperkende maatregelen en boven Bloemendaal/Overveen van 19.30 tot 20.30 uur.

In het luchtruim boven Apeldoorn/Loenen gelden er van 14 tot 15 uur beperkende maatregelen voor het luchtverkeer.

Op Schiphol wordt passagiers, bezoekers en medewerkers middels de omroepinstallatie om 20 uur verzocht twee minuten stilte in acht te nemen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Zo te lezen, is het hele luchtruim van Nederland in dienst van Schiphol. We worden één grote landingsbaan en één grote verkeersbaan. Maar voor ons allen is het prettig, dat het even stil is. Eindelijk zoals het hoort!

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Woonkern

"Binnenkomende vliegtuigen die voor dat tijdstip niet geland zijn, blijven op een hoogte van ruim 3,5 kilometer in het luchtruim wachten."

Waar?

Geplaatst door Gerard uit NULL

Gaan we bekijken in google earth. Het zullen er op dat tijdstip overigens niet zo veel zijn.