Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Luchtvaartbranche op Schiphol somber

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 829 
|
 NHD 
Luchtvaartbranche op Schiphol somber Download het gehele artikel 'Luchtvaartbranche op Schiphol somber'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door BS uit Castricum

Ook onderdeel van het Schiphol massage-instituut. Boodschap: 'Het gaat ons in de branche slecht; dus we hebben meer lucht en meer ruimte nodig (letterlijk en figuurlijk)om onze doelstellingen voor groei te kunnen realiseren'. Leg ons niets in de weg, graag.

Wie zegt nou dat die groei ongebreideld door kan/moet gaan? Zijn die doelstellingen van de LV branche realistisch?. Is er geen buitenwereld en Nederlandse wetgeving? Is er nog context of kan deze branche navelstarend de eigen doelstellingen bepalen? En de maatschappij moet daar dan maar gewoon de gevolgen van accepteren?Geplaatst door gerard uit NULL

Wellcht is dit een prelude op wat komen gaat en lost het probleem zich op korte termijn écht op. In 2007 wordt de vraag naar aardolieproducten groter dan men technisch überhaupt uit de grond kan pompen. Dat zal daarna zo blijven. De prijzen zullen exponentieel stijgen. Aangezien er voor met name kluchtverkeer "uberhaupt geen alternatieve energiebronnen bestaan, heeft dit zijn impact hierop. Het wordt misschien hoog tijd dat onze politiek zich hiervan bewust is en nu al de bakens verzet teneinde de schade acheraf niet nog hoger te laten zijn. Tijdig dimmen dus, te beginnen met vandaag. Morgen wordt het nóg duurder om noodgedwongen te moeten stoppen met dozen schuiven en het laten overstappen passagiers.