Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Luchthaven in zee of Markermeer

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 3506 
|
 NHD 
Luchthaven in zee of Markermeer Download het gehele artikel 'Luchthaven in zee of Markermeer'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Madelon ter Kuile uit Amsterdam

Ik ben wel voor een luchthaven in de Noordzee, daar waar het ecologisch, qua natuur, verantwoord is (erg belangrijk!). Puur vanwege de in feite onmogelijkheid in dit erg dichtbevolkte land (logica!). Dus natuurlijk niet in het Markermeer want daar krijg je echt dezelfde problemen. Niet voor meer groei uiteraard (teveel vervuiling ook!) maar ter hoogstnodige beeindiging / vermindering vliegoverlast (waarbij impliciet: de waarachtige slechtheid en zware ziekte van de luchtvaartsector).
Madelon ter Kuile.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

In ieder geval geen kleiner vliegveld in zee t.b.v. het vrachtverkeer en dergelijke.
De huidige locatie van Schiphol zou dan de overstappers moeten verwerken.........ja en dan is er weer ruimte om meer en meer overstappers te vervoeren. Alsof de toestellen waarin de overstappers zitten geen herrie maken ! Deze truc of werderom belazerij moeten we dus niet accepteren !
Schiphol geheel de zee in, dan is er tenminste de rust, veiligheid en reinheid waarop iedereen recht heeft !

Geplaatst door Gerard uit NULL

Die mijheer grasmaaier of hoe heet ie is een linkmiegel. Die man heeft altijd een dubbele agenda. Gewoon niet vertrouwen dus. Voor de kust van Zandvoort is voor Noord Kennemerland vrijwel even erg als nu. Vooral als het huidige Schiphol blijft bestaan. dan krijgen we ze drie-hoog gestapeld over.

Geplaatst door Els uit Castricum

Geachte mijnheer Hooijmaijers,

Het is gek,maar bij het bovenstaande kreeg ik het gevoel, dat u de aandacht wilde afleiden van de vele miljoenen euro's, die onder uw beheer, verloren dreigen te gaan. Zonder u daarvoor nu tot zondebok te willen maken, wil ik een paar stukje uit het krantje van de integere Stichting Aap meegeven. Ze leggen verantwoording af van hun finaciële beheer:
Aap is geen geld kwijtgeraakt,
onze organisatie heeft geen aandelen, afgezien van een kleine portefeuille afkomstig uit erfenissen
Aap neemt nooit risico's ten behoeve van iets hogere rentes en belegt haar geld uitsluitend in vastrenderende waardes, bovendien alleen bij 3-A instellingen(dus niet bij instellingen als IceSave).
Kunt u niet eens bij hen in de leer gaan en dan nog eens daarna met een betrouwbaar en integer plan komen voor wat betreft Schiphol?? Want net als Gerard vertrouw ik u niet( meer). Ook niet met uw voorstellen, wat Schiphol betreft.

Geplaatst door Ton uit NULL

Die meneer Hooijmaijers vertrouw ik nog geen dubbeltje meer toe.
Dus zeker geen miljarden.
Het is gewoon een mooiprater en een zandindeogenstrooier.
Direkt voor jaren z'n mond laten houden of gewoon direkt opdonderen.