Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Leerlingen Augustinus blij met fikse donatie

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1263 
|
 dichtbij.nl Noord-Kennemerland 
Leerlingen Augustinus blij met fikse donatie

CASTRICUM - In het hoofdkantoor van Schiphol was onlangs de feestelijke uitreiking van de donaties door het Schipholfonds aan diverse sportverenigingen, maneges en speeltuinen waarbij bewegen centraal staat. Basisschool Augustinus ontving een waardecheque van maar liefst €4.606,56 voor de aanschaf van een speeltoestel op het groene plein!

Van de ruim 40 inzendingen waren er 18 partijen uitgenodigd om de donatie van minimaal
€2.500,00 in ontvangst te nemen. Voor zo’n donatie kom je niet zomaar in aanmerking. Allereerst moet er voldaan worden aan de gestelde criteria door het Schipholfonds. Een goed plan, dat wordt ondersteund met offertes en een financieel overzicht, komt in aanmerking voor een beoordeling in de halfjaarlijkse vergadering van het Schipholfonds. De beste plannen worden beloond met een donatie waarvan Basisschool Augustinus er één was.

Tijdens de uitreiking werd de Augustinus geroemd om zijn fantastische ideeën en het reeds gerealiseerde groene plein. Het fonds was dus ook van mening dat de school hiervoor een donatie verdiende, waarvan een speeltoestel kan worden aangeschaft.

Als verrassing had de schoolpleincommissie een grote vlag van het Schipholfonds met daarop het bedrag aan de gevel van de school gehangen zodat iedereen de volgende ochtend kon meegenieten van dit fantastische nieuws!


Reacties op dit bericht

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Tjongejonge, is dit geschreven door een zgn "meeschrijver"? De man/vrouw lijkt wel in dienst van Schiphol. Wat een geblaat.