Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Kritische aantekeningen college Uitgeest over Aldersadvies

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1127 
|
 De Castricummer 
Kritische aantekeningen college Uitgeest over Aldersadvies Download het gehele artikel 'Kritische aantekeningen college Uitgeest over Aldersadvies'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door cns uit Uitgeest

En de raad van Uitgeest windt er in een brief aan Min. Eurlings nog minder doekjes om. Bij elkaar genomen een geluid dat onder het bewind van voormalig PVDA wethouder Henk Eilert niet de regio was ingestuurd. De kliek waar hij eerder deel van uitmaakte zit midden in z'n 'Metropool in wording', maar
hij kan zich bij CROS, Milieudienst IJmond en Schadeschap niet meer vertonen.

Misschien heeft hij nu tijd om eens bij zijn PVDA ANNO 2008 stil te staan. Om eens iets te noemen:
(quote:)'In haar enorme appartement in New York waar op de achtergrond twee Mexicaanse schonen het interieur verzorgen staat Heleen Mees ons te woord. De PVDA-afdeling NEW YORK gaat haar zeer ter harte en vervult een belangrijke functie bij het internationaliseren van de politiek, zo laat ze weten.'
Wat zij niet weet is dat die nieuwe loot aan de stam al is nagetrokken. Die is vreemd genoeg door enkele jonge 'financials', PVDA yuppen die bij een grote bank op Wall Street
werken opgericht. Mogelijk dat nu eens de ogen open gaan bij diegenen die de PVDA nog niet van die kant hebben leren kennen. Aan wie het is ontgaan dat de ergens aan het eind van de vorige eeuw listig werd 'overgenomen'.
We gaan een boeiende tijd tegemoet want de huidige crisis zal velen de ogen openen.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Dat lijken mij onfrisse praktijken, mits deze op waarheid berusten
Vraag 1) Waar komt die quote vandaan ?
Vraag 2) u schrijft: "Aan wie het is ontgaan dat de ergens aan het eind van de vorige eeuw listig werd 'overgenomen'.

Wat bedoelt u met deze zin? wie,wat is door wie overgenomen ???

Geplaatst door Nico uit Den Haag

@Jan Griese http://www.newyork.pvda.nl/ zou een bron kunnen zijn.
In Amsterdam heeft in de zestig jaren zo'n voorval plaats gevonden. Een aantal 'yuppen' van toentertijd spraken af om een PvdA-afdeling in A'dam over te nemen. Zij werden lid van de PvdA. Het lukte, missie geslaagd. Maar dat is niet alles.
Enkelen vonden het hebben van macht zo'n kick - ook een ander woord beginnend met een O of drugs - geven, dat zij lid bleven en veel hoger opklommen in de PvdA. Hoe hoog heeft de zegsman mij niet verteld.
De ijzeren wet der oligarchie.

Dus dat in NY lijkt meer vertoond te zijn. Net zoals de Perzen van Sophocles van 2500 jaar her, dat nog dagelijks in de Tweede Kamer wordt opgevoerd.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Met alle respect, maar zou een bron kunnen zijn... daar kunnenwij, ik inieder geval niets mee. Pratjes vullengeengaatjes.

Feiten s.v.p. heren, met bron s.v.p.

Geplaatst door Nico uit Den Haag

@Jan, ik weet het ook niet. Ik wil je alleen behulpzaam zijn met je zucht naar de waarheid. (Ik heb even gegoogled en kwam op die site terecht, etc.)
Deze zucht wordt ook door de wetgever onderkend, vandaar de WOB.
Bij gebruikmaking van de WOB werd bekend dat de vorige secretaris van de CROS in een vergadering waarschuwde dat deze schrijver gebruik zal gaan maken van de WOB. De notulen van die vergadering zijn niet bij de CROS aanwezig. Dat geldt ook voor de stukken van Ouwerkerk, Tan en Eilert. Ondertussen zijn zij ook uit het zicht verdwenen en zijn die stukken niet meer bij hen op te vragen.
Wat cns doet is een sfeer schetsen waarin dit allemaal kan plaatsvinden. Je mag het zelf kwalificeren net zoals cns dat doet. In het vervolg daarop verhaal ik dat het van alle tijden is.
Voor burgers: een les.
Politici zouden zeggen: "Lessen voor de toekomst".
Dus er is niets mis mee.