Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

Kijk, dit geeft de BLRS een gezicht!

De bescherming van de leefomgeving Schiphol wordt met de dag belangrijker, zeker nu de politiek in een bedenkelijke fase lijkt te zijn beland.
Neem nu de gemeente Uitgeest en de IJmond. Onder regie van een groot adviesbureau is een soort IJmondraad geinstalleerd, die naast de gekozen gemeenteraden komt te staan. Waar de niet bepaald populaire VVD gedeputeerde Ton Hooijmajers destijds al hoog van opgaf, is bij die raad tot uitvoering gebracht: het burgerspreekrecht is voorlopig opgeschort, alle politici hebben daar blijkbaar voor getekend?

Het lijkt een teken aan de wand, net als de beschamende wijze waarop dezelfde politici zich allen verschuilen achter het Aldersakkoord. Wat in feite niet meer is dan een net afgerond experiment, een advies van 45 pagina's aan de Staatssecretaris, waar het laatste woord echt nog niet over is gezegd.

De bescherming van de leefomgeving rond Schiphol kan zo op de agenda voor de raadsverkiezingen in 2014?

Geplaatst door J H Griese uit Amstelveen

Of neem het al zeer ernstig gehinderde Aalsmeer. Alders meent dat via de Aalsmeerbaan de aantallen vluchten via de Aalsmeerbaan nog met 70 % moeten groeien tot 2020... Zijn ze gek geworden? Eens zullen de overwegend gouvernementeel opgevoede Aalsmeerders, het niet meer pikken en zullen er buiten parelementaire acties ontstaan? Te Aveen sloot de VVD zich toch maar aan bij de oppositie,om een second-opinion onderzoek.Kom op Burgers onder de schipholbanen: ACTIE! tja de verkiezingen komen er aan