Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Kosmopolieten klagen vaakst over vliegherrie

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1251 
|
 NHD 
Kosmopolieten klagen vaakst over vliegherrie Download het gehele artikel 'Kosmopolieten klagen vaakst over vliegherrie'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Blij dat ik niet heb meegedaan. Ik vind het onbegrijpelijk dat zoveel mensen dit soort persoonlijke informatie aan vreemden verstrekt. Voor hoeveel klachten zouden deze mensen eigenlijk verantwoordelijk zijn? Je zou toch minstens op 70 a 80 procent moeten komen wil je wat zinnigs vertellen. Het relateren van profiel aan hoeveelheid klachten heeft toch al geen zin, omdat een enkeling een heel grote invloed kan hebben. De man uit Velsen-Zuid bepaalt de uitslag in hoge mate.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Ik beschouw mezelf een normale burger. Daarom reageerde ik mogelijk niet op dit soort enquêtes. Ik zou heel benieuwd moeten zijn naar de samenstelling van de niet-beantwoorders.. Maar ik ben het niet. Het heeft namelijks niets van doen met waar het écht om gaat, het verminderen van de feitelijke overlast op de grond. Beste CROS, werk dáár nu eens aan, en zie de consequenties voor de sector nu ook eens onder ogen. Het is gewoon STOP!

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Geheel eens met Gerard !!!!
Jan Griese

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Het geld dat richting Motivaction is gegaan ad beter besteed kunnen worden aan isolatie of anderszins.
Nu heeft men de beschikking over een paar statistiekjes die volstrekt nietszeggend zijn. Wat is de toegevoegde waarde van de informatie? Voor wie is het van belang dat die zogenaamde kosmopoliet vaker klaagt dan de gemaksmens?