Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit castricum

Vannacht droomde ik over de Nederlandse Euro-Parlementariërs, die al koffiedrinkend aan hun dure bureaus in de dure panden van Brussel opeens een ongeïnteresseerde blik op hun nieuwste computers wierpen en zagen dat hun mailbox volstroomde met mails uit Nederland. Opeens keken ze met aandacht en zagen ze wat het onderwerp was. Hemeltje -lief moesten ze nou ook nog tijd besteden aan die aandachtvragers over dat beetje vliegtuiggeluid? Ze hadden het al zo druk met afspraakjes en dineetjes en met af en toe een besluit nemen. En nu dit. Maar ja, als ze aangesproken zouden worden op hun besluitvorming in Europa dan moesten ze ook wel wat laten zien. Nou de schouders er dan maar onder en de honderden mails eens bekijken. Want er waren ook persoonlijke opmerkingen bij.
En toen werd ik wakker, wat niet zo moeilijk tegenwoordig is want Schiphol vindt tot 5 uur uitslapen zat!!En inslapen om half een is vroeg genoeg.
Toen ik dus zo vroeg " vrolijk" wakker werd ging ik wat later maar eens kijken of er al veel reacties naar die mensen gestuurd waren. Helaas, waarschijnlijk een paar. En Schiphol voegt dat weer bij zijn jubelende opmerking dat er minder geklaagd wordt.
Kom op mensen, geef het niet op en pak elke gelegenheid aan om je stem te laten horen. Alle beetjes helpen echt.
En denk ook nog eens aan Sire, die een thema zoekt waar ze aandacht aan willen besteden.

Geplaatst door Els uit castricum

PS. We kunnen nog twee dagen bij Sire terecht voor een onderwerp. Kijk even op Sire, als het je aanspreekt om het onderwerp Vlieghinder op te geven.

Geplaatst door kat uit zaanstad

Ik heb me aangemeld bij je onderwerp.
Het staat helaas op plaats 1244...

Geplaatst door Els Behage uit castricum

Ach, dat is jammer maar ze nemen er in ieder geval notitie van. Hoe meer mensen in Nederland over dit probleem horen hoe beter het is. Bedankt dat je hebt meegedaan.