Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Klachtenstroom Schiphol gevolg onmacht

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 1110 
|
 NHD 
Klachtenstroom Schiphol gevolg onmacht Download het gehele artikel 'Klachtenstroom Schiphol gevolg onmacht'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Johan uit Assendelft

De mensen voorlichten!! Wat een flauwekul zeg! Die weten echt niet waar ze het over hebben.
U krijgt vandaag 250 vliegtuigen over U hoofd en morgen 240.
Wanneer hoor ik nou eens iemand zeggen dat schiphol op deze plek eigenlijk helemaal niet kan groeien en dat ze eigenlijk al veel te groot zijn voor deze regio.

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Grote onzin. De primaire oorzaak is herrie, dus IN je oren. Dat het daarna tuusen je oren gaat zitten is een gevolg en geen oorzaak. Helaas is dat verschil voor een hoop mensen moeilijk te onderscheiden, zelfs voor zogenaamde intelligente.

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Onvoorstelbaar dit gebabbel door 2 politici: 1)Ja Willem , Ik ben 10 jaar ervaringsdeskundige onder de Buitenveldert- baan. Geluid gaat via je oren!!!!! Dat het dan ook nog verergert door de leugens is natuurlijk zo. De heer Stallen is een kletsmajoor. Ingehuurd door de sector. Schiphol moet krimpen. Zou Louter een hoogwaardige functionele kwaliteits- luchthaven moeten zijn. Tja,Ik begrijp niet dat de heer Haverkamp zich als intellectueel zo voor het sector (en zijn partijtop-)karretje laat spannen. Hoogst beschamend. Verder is het maar makkelijk, om grote blunders door je eigen partij: CDA-Haverkamp en VVD -de Krom, even als nieuwkomers "weg te neuzelen, te babbelen ". Wat erg om zo in het leven te moeten staan.
Jan Griese Secr. PLRS

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

En weer dat fabeltje dat de Polderbaan overlast veroorzaakt waar nooit overlast was. Welk gebied bedoelen ze nou eigenlijk? Wij krijgen sinds '97 vliegverkeer over. En heren, het NLR berekende een VERMINDERING van lawaai voor dit gebied. Als u het lef heeft, onderzoek dan eens waarom dat niet uitgekomen is en of diezelfde foutieve berekening soms ook voor de handhaving wordt gebruikt. Maar dat past natuurlijk niet in het partij-politieke kraampje.
Stallen onderzoekt het slachtoffer ipv de bron van de ellende en daar wordt driftig misbruik van gemaakt. Eerst is het nieuwigheid en de mooie zomer, vervolgens een sociaal probleem en nog even dan ben je als gehinderde een psychiatrisch geval oftewel een gestoorde.

Geplaatst door webbeheer uit NULL

Willem, ik ben het hartgrondig met je eens. Behalve dan dat men van '95 al begonnen is om ons 'te laten wennen' . Dat is kennelijk niet erg gelukt... Zelfs de nachtelijke overlast kennen we al jaaaaren, alhoewel die niet van de geconcentreerde intensiteit was zoals dat heden is. Tioe werd er nauleijkds glekaalgd. Kennelijk ligt er ergens een absolute een grens die men niet moet overschrijden. Dat is ook menselijk. Laat Stallen dat eerst eens accapteren.