Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Klachtenregen vanwege Schiphol neemt weer toe

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 867 
|
 Haarlems Dagblad 
Klachtenregen vanwege Schiphol neemt weer toe

Schiphol -  Nu het vliegverkeer rond Schiphol weer op gang is, neemt het aantal klachten bij het informatie- en klachtencentrum dagelijks toe. Dit liet Ruud Wever van stichting Bas (Bewoners aanspreekpunt Schiphol) dinsdag weten.

,,Vanaf het moment dat de vliegtuigen rond 20 april weer opstegen, klimt het aantal klachten weer. We zaten gisteren met tweehonderd klachten ongeveer op het helft van het gemiddelde aantal klachten per dag’’, aldus de zegsman. Op normale dagen krijgt Bas vier- tot vijfhonderd klachten binnen over vliegtuiglawaai, waarvan dertig tot veertig telefonische klachten en de rest via de website of e-mail.

Wever meldde de afgelopen dagen geen ander soort klachten tegen te komen dan voordat het vliegverkeer stil lag. Wel geven klagende bewoners aan dat ze het de afgelopen tijd heerlijk rustig vonden rond Schiphol en ervan balen dat de geluidshinder is teruggekeerd.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Verloedering Onder Schiphol uit NULL

Natuurlijk balen de mensen die geluidshinder ondervinden van vliegverkeer, nu de rust weer is verstoord door al die vliegbewegingen over woonkernen.
Want laten we eerlijk zijn, er wordt toch zeker niet gevlogen op een manier die een schoonheidsprijs verdiend.
Een prachtige dag zoals deze (wat het weer betreft, althans) is compleet veranderd in een hel. Waarlijk, de hele dag van s'morgens vroeg (04.30) tot s'avondslaat laag overbulderende toestellen, dat houdt geen mens vol......ik ben de tel kwijtgeraakt.

Toch wordt dit in Nederland bv. toegepast en slechts om 1 ding: geld.
Dit is staatsterreur op volle toeren!
Schiphol: neem je maatschappelijke verantwoordelijkheid en verhuis naar de Noordzee !


Geplaatst door Ton uit NULL

Schiphol hééft geen maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nooit gehad ook.
De politiek wél. Dat zijn we allemaal samen.
Schiphol zal alleen maar gevolg geven aan maatschappelijke dwang.
Dát kan de politiek dus ook.
Nou de wil nog.