Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Kandidaat opvolging Cerfontaine haakt af’

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 909 
|
 Trouw 
‘Kandidaat opvolging Cerfontaine haakt af’

DEN HAAG (ANP) - De beoogde opvolger van Gerlach Cerfontaine als president-directeur van luchthaven Schiphol heeft zich onlangs op het laatste moment teruggetrokken. Dat hebben verscheidene betrouwbare bronnen woensdag gezegd.

Cerfontaine (62) gaat na tien jaar per 1 januari 2009 met pensioen. Deze maand moest zijn opvolger zijn gevonden. Er liepen onderhandelingen met één kandidaat, die afkomstig was van een ‘short list’ van tien potentiële opvolgers.

Na vier weken heeft die niet met name bekende kandidaat, die naar verluidt zeer geschikt was, afgehaakt. Hij kon zich niet vinden in de voorgestelde beloning, aldus bronnen. Het headhuntersbureau Egon Zehnder, dat was aangetrokken om een opvolger voor Cerfontaine te zoeken, heeft naar verluidt zijn speurtocht voortgezet.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Observer uit Nederland

Tja, Het zal niet over geld gaan.....

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Na vier weken heeft die niet met name bekende kandidaat, die naar verluidt zeer geschikt was, afgehaakt. Hij kon zich niet vinden in de voorgestelde beloning, aldus bronnen.

Ik kan me niet voorstellen dat de 'zeer geschikte kandidaat' zou vinden dat hij/zij te veel zou verdienen........
Ook Gerlach Cerfontaine heeft zich enige tijd geleden zeer opgewonden omtrendt het zeer royale salaris. Gerlach wilde ook meer.
Zou de zich teruggetrokken, 'zeer geschikte kandidaat' zich ook in de lijn der veelvretende geldwolfen willen scharen?
Hoe meer ze hebben cq. krijgen, hoe hebberiger ze worden. Bah !
Waar is de 'liefde voor het vak' bij dat soort veelvretende geldwolven?