Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Frans uit Uithoorn

Voor Piet uit Amstelveen: zie blz. 8 van Effecten van salderen tussen handhavingspunten ('maximaal gebruik van de Buitenveldertbaan').

Geplaatst door Gerard uit NULL

Frans, dat is nog niks. Ze willen het totaal volume geluid loslaten. Dát is pas een ramp, alle grenzen liggen dan open. Het mag dan een fictief getal zijn, het was het énige echte corset en het fundament waarop de capacitetisgrens van huidige wet gebaseerd is. Dat wil het kabinet stilletje zomaar even los laten. Oprekken valt te veel op, dan maar geheel loslaten. Met een vervallen TVG is met het huidige beperkte aantal handhavingspunten álles mogelijk voor de verre toekomst. De kaasschaafmethode, maar dan in omgkeerde richting hebben ze nu al ingezet. Van Geel is werkelijk onbetrouwbaar zeg...Die noemt zich VROM. Hij kan zich beter VROEM noemen...

Geplaatst door Gerard uit NULL

Uitgangspunt bij het 'salderen': "De grenswaarden voor het TVG (....)vervallen."
Zie hier.

Dat is helemáál geen salderen! Dat is GROEIEN. En flink ook. Dit riekt naar bewuste manipulatie, willens en wetens. Met van Geel aan het milieu-roer. Stem vooral CDA en laat u flink bedotten!

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Ik quote 1 van de conclusies en dan noemt men dit dat de totale geluidsbelasting gelijk blijft:

Globaal kan het aantal ernstig gehinderden door salderen met circa 6 – 11 procent
toenemen ten opzichte van de situatie zonder salderen; het aantal slaapverstoorden kan met circa 10 procent toenemen. In de directe omgeving van de luchthaven kan het aantal ernstig gehinderden en slaapverstoorden met respectievelijk circa 6 tot 10 procent en circa 7 tot 9 procent toenemen; verder weg van de luchthaven is dit respectievelijk circa 10 tot 12 procent en 9 tot 10 procent.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Willem, dat is "gelijkblijvende hinder" volgens de defintie van het kabinet.
Het meerdere zit vast tussen je oren. Je hebt mogelijk de verkeerde mentaliteit, je wilt vast niet accepteren dat de overheidsinformatie die zegt dat de hinder vandaag komt en niet morgen, je hinder vermindert.

Ze zijn echt doorgeslagen daar in Den Haag.

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Ik weet wel wat er tussen mijn oren zit (Nationale IQ Test: 148) en er in (oordopjes), maar absoluut niet wat er tussen of in de oren zit van dit kabinet.
De godganselijke dag is het weer een constant gedreun na een nacht met een paar ontzettende lawaaischoppers (0.07, 0.45, 1.11, 1.30, 2.33), maar dat terzijde.

Geplaatst door Marcel uit Almere

Het wordt tijd voor een referendum over
de toekomst van Schiphol.

Van mij mag Schiphol krimpen , ik geloof niet in de grootse bijdrage voor de economie.
Als er dan mensen ontslagen moeten worden scholen ze die maar om, hoeven we ook geen polen meer binnen te halen ;-)

Als de hinder in geld zou worden bepaald was Schiphol totaal onrendabel !!!