Platform Vlieghinder Kennemerland
 

KLM wil meer duidelijkheid over groeikansen Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 560 
|
 NHD 
KLM wil meer duidelijkheid over groeikansen Schiphol Download het gehele artikel 'KLM wil meer duidelijkheid over groeikansen Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav uit NULL

Het eerste gerommel in de verte: pressie vanuit het ondernemerskamp.
Waar hebben we dat meer gehoord?

Met een degelijk luchtvaartschap was er nu al een projectie naar de toekomst mogelijk geweest en wel op grond van betrouwbaar feitenonderzoek. Het was toch zo dat voor 2005/10 vele regelscenario-varianten mogelijk zouden zijn zonder evident overschrijden van de heldere normen die het PKB had gesteld? Alleen... men heeft verzuimd de problemen bij de kop te pakken, daar waar dat mogelijk was.

Nu, integendeel, is de toekomst onzeker omdat noch feiten, noch creatief ontwerpen, maar politiek de bepalende factor is en ondernemersbeloften alleen betrouwbaar zijn zolang deze met eigen belangen samenvallen.

Geplaatst door bas van den born uit wijk aan zee

De luchthaven schiphol gekozen voor een uitbreiding van haar capaciteit door middel van extra sateliet vliegvelden. De keuze van zowel Rotterdam als Lelystad zijn beide waardeloos voor de airlines. Resulterende in een scenario van extra runways op Schiphol. Beter zou zijn dat de luchthaven schiphol zich zou concentreren op goede alternatieven zoals de Kant en Klaar zijnde en zeer geschikte vliegbasis Soesterberg. in dit geval wordt er vliegruimte geschapen op Schiphol en kan de KLM verder plannen maken.

Geplaatst door Vos uit Uitgeest

Een maatschappij gedreven door expansie is
net zo slecht als een maatschappij die niet
begrijpt dat kwaliteit een grens heeft.
In de natuur worden dergelijke samen-
-hangende zaken vanzelf opgeruimd........!