Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob uit Amsterdam

Conform de aangepaste en wederom opgerekte regels. Alders gaat wel erg ver om zijn ongelijk te verbloemen. Nu wordt de situatie voor de Polderdbaan erbij gehaald die niets te maken heeft met zijn falend stelsel

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit IJmuiden

Alders is een geniaal politicus met een tefal-laag van ongekende dikte. Hij regelt een totale vrijheid voor de luchtvaartsector, schaft alle beperkende en handhavende maatregelen af en geeft de burger een immens dikke middelvinger.

Alders = PvdA.

Geen enkele politicus met enige invloed die ik heb protesteren tegen deze malversaties van de afgelopen 10 jaar. En nee, ik verwacht deze politicus niet meer.

Pas als er zich nog drie Bijlmerrampen hebben voorgedaan (Haarlem, Hoofddorp en natuurlijk nog een keertje Amsterdam) komt er misschien enige beweging in de hoofden van de politici in Den Haag maar zelfs dat is twijfelachtig.

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Ik heb diep medelijden met Hans Alders. Geef je een persbericht uit dat op hoofdlijnen natuurlijk al lang klaar lag want niemand gelooft dat die hele groep even snel bij elkaar is gekomen en haal je het nieuws niet omdat je bloedeigen Diederik in Groningen maatregelen wegens de aardgasbevingen gaat lopen verkondigen. Tja, dat is nou lastig maar niet getreurd: LVNL probeert ook het nieuws nog even te halen, helaas ook zonder succes maar Wilma is er ook nog. Let maar op: er komen meer pogingen om het Buitenveldertonderzoek onderuit te halen. Want alleen eigen onderzoek deugt.... hé, was dat in Groningen ook niet zo?

Geplaatst door jhgriese uit Amstelveen

@Rob: Goede opmerking! Alders gaat nu grof te keer.(samen met zijn straatvechter Mr Vermeegen) Inderdaad: Niets te maken met de Polderbaan! Dit nieuwe stelsel kent een groot aantal weeffouten,die niet alleen de B.baantreffen,maar meerdere banen.In de jaren 95 tot 2002 ontstonden apocalyptische toestanden door de idiote aantallen vluchten via de B.baan. St.SWAB organiseerde 16 april 1997 een schiphol-info en debatavond. 600 burgers in chr.scholen-gemeenschap Buitenveldert. Mensen zaten in de gangpaden. Van de Brandweer mochten er niet meer mensen in.De 5e(6e dus)baan zou er 2004 komen.VVD minister Jorritsma: "Die baan hebben we alleen nodig in geval van nood" Anno heden is het de meest bevlogen baan. De laatste 3 jaar verwerkt de Buitenv.baan geen 5, maar 10 % van het totaal. En Alders: "Er waren geen overschrijdingen: Me hoela:grenswaarde Bbaan werd overschreden. (Meetstation Luis- tervink. H.punten 20 +21 Maar Alders/ Schiphol zegt: op 0,16 dBa niet Ja als Stas wegens baan onderhoud er 1.2 dBA aan toe voegt. Zo rommelt Alders door. Integere en intelligente kamerleden zullen dat door krijgen!

Geplaatst door jhgriese uit Amstelveen

@Alegeiz: Alders is van huis uit PvdAer Ja, hij wordt door velen uitgekost.Zo schreef Staf Depla,nu PvdA weth. Eindhoven in Vrij Nederland: "Royeren die man." Samen met dame Herfskens.Maar de laatste jaren,ontving hij veel steun van....ene Eurlings en Stas Bleeker,dus uit CDA kringen, met dossiers als Megastallen, en directeur Energie-bedrijven. Mij zijn veel PvdAers in deze regio(Adam Zuid!) bekend, die woest zijn.Nu zal moeten blijken of PvdA Tweede Kamer(en Top partij)dit alles laat gebeuren. @Alegeiz: Lees de handelingen er op na. 18 dec jl Ik was blij verrast over de inbreng van D-66 Mevr S.van Veldhoven!(O.a.: "Staatssecretaris: U bent toch de baas van Alders en niet andersom? En zo is het!

Geplaatst door jhgriese uit Amstelveen

@Boeing: Mooi stukje! NB Wilma loopt voorlopig nog aan de hand van Alders..Pffft Hopelijk gaat ze erg goed luisteren 23 januari,volgend A.O. Als ze niet integer blijft kon het wel eens de verkeerde kant met haar opgaan. Ze lijkt me, net als ene Tineke N. geen hoogvliegster, (in de abstracte zin des woords dan) maar ik laat laat me dolgraag graag verrassen!