Platform Vlieghinder Kennemerland
 

In Kaag en Braassem is de stille zomer voorbij

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1048 
|
 omroepwest.nl 
In Kaag en Braassem is de stille zomer voorbij

LEIMUIDEN - Inwoners van Kaag en Braassem moeten de ramen weer sluiten voor het lawaai van vliegtuigen van en naar Schiphol.
Op de luchthaven is de Kaagbaan zaterdag na een maand weer opengegaan voor het luchtverkeer. Die start- en landingsbaan geeft de meeste overlast in Kaag en Braassem en omliggende gemeenten in Zuid-Holland.

De werkgroep geluidshinder Kaag en Braassem waarschuwt de inwoners dat ‘het weer voorbij is, die stille zomer’. De meeste klachten over lawaai komen uit Leimuiden. Daar is ook een meetpunt voor de hinder. De werkgroep bestaat uit burgers die de overlast in de gaten houden.

Praten met Schiphol
Ze hopen meer invloed te krijgen door toe te treden tot nieuwe Omgevingsraad Schiphol. Daarin praten lokale politici en burgers met de leiding van de luchthaven over de ontwikkeling van Schiphol. Het is de opvolger van de Alderstafel.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Het valt mij op: nergens is het goed waar vliegtuigen starten en landen. Lawaai is als klacht nummer 1. Vervuiling is als klacht nummer 2. En het onveiligheidsgevoel nummer 3.

Deze 3 zeer negatieve effecten praat je niet weg. De enige manier is Schiphol verplaatsen naar het Binnenhof in Den Haag..............
Want praten met Schiphol? Je kunt net zo goed tegen een lantarenpaal gaan staan praten. De leiding van de Schipholgroup doet net als of zij willen luisteren naar de omwonenden. 1 grote comedy.

Als je echt iets wil bereiken om je woonomgeving leefbaar te maken, zul je de politiek in het Binnenhof moeten veranderen!
Nu maakt de leiding (Schipholgroup) deel uit van het politieke systeem in Nederland en er zal daar door nooit iets veranderen!

´Onze´ nationale trots is eigenlijk onze regionale ellende !