Platform Vlieghinder Kennemerland
 

“Ik woon op de lawaaiigste plek van Nederland”

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1213 
|
 NHD 
“Ik woon op de lawaaiigste plek van Nederland” Download het gehele artikel '“Ik woon op de lawaaiigste plek van Nederland”'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Metheor uit Dronten

@Erwin castricum,
Je moet eens in een echt oerwoud, in een hangmat gaan slapen.Wat je dan allemaal niet hoort, is het geluid van druk stadsverkeer niks bij.
En jij wilde toch zelf (nog niet zoveel jaren terug)lekker dicht bij Onze Nationale trots "Schiphol" wonen? Je had het kunnen voorzien, punt. En nu klagen en jammeren? Verhuis dan toch. Maar schiphol kan men nooit voor jullie zanikkers sluiten, met duizenden arbeidsplaatsen.

Geplaatst door Gerard uit NULL

'lekker dicht bij Schiphol'? Dacht je nu heus dat dát de reden zou zijn om hier te gaan wonen? Er wáren betere redenen. Véél betere!

Geplaatst door Observer uit Nederland

Alleen de naam al Metheor...
Deze heer (is dat niet te hoog gegrepen ?)
heeft geen gevoel voor verhoudingen. Domme reactie. Niet gehinderd door kennis vanzaken noemen we dat.

Geplaatst door leo uit de kwakel

** Metheor heeft maar een héél klein beetje gelijk, als.......

...als je de keuze hebt om te verhuizen én je verhuist dichter naar Schiphol én je bent op de hoogte van de plaatselijke herrie én die herrie is al jaren hetzelfde. Dan weet je waar je voor kiest voordat je er gaat wonen.

* Héél erg veel mensen, de meeste mensen dus, rond Schiphol, wonen er al jaren en hebben niet de mogelijkheid om te verhuizen. Die mensen werden en worden geconfronteerd met steeds méér vliegbewegingen, dus steeds méér verstoringen, overdag én 's nachts.

Dié mensen willen Schiphol ook niet sluiten, nee, deze mensen willen gewoon kunnen slapen. Een van de eerste levensbehoeften. Dus: SCHIPHOL, terug naar normale proporties.

En dat heeft niets te maken met jammeren en zanikken !!