Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Ik hoor alleen maar die brom, die vreselijke brom’

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 602 
|
 NRC 
‘Ik hoor alleen maar die brom, die vreselijke brom’ Download het gehele artikel '‘Ik hoor alleen maar die brom, die vreselijke brom’'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Laten we het vooral helder houden: De buitengebieden (voorbeeld: IJmond en Zaanstreek en kennelijk ook de Schermer) bestaan óók niet voor de wetgever... Ook dáár is álles toegestaan. 't is maar een weet

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Voormalig Burgemeester Schelto Patijn sloot destijds de deal dat boven de Grachtengordel nog hooguit 1% vliegbewegingen zou plaatsvinden. Dit om bepaalde lieden te ontzien. Dit bijna erelid van de PvdC (Commissarissen Alders, Kok & Patijn die aan de touwtjes van de marionet en wandelende reclamezuil Wouter Bos trekken) is thans dus lid van de Raad van Bestuur van de Schiphol Group. Zijn personen met deze functie nog persoonlijk aansprakelijk voor wantoestanden en leed dat zij aan medeburgers berokkenen? Zou nu eindelijk eens uitgerekend kunnen worden welke gezondheids- en milieuschade de voorgenomen verdubbeling van het vliegverkeer tot gevolg heeft? Neen, want dit soort lieden wordt langzamerhand afgeschermd door security die deels zelfs regelrecht met de drugsmaffia(Air Holland, trotse opvolger van v/h KLM) is gelieerd. Deze site begon ooit met een welgemeende brief: Geachte Mevr. de Koningin! Helaas moeten we tot de conclusie komen dat ook zij inmiddels door de genoemde security maffia lijkt ingekapseld..........Natuurlijk, ook dit was niet meer dan een incident. Toch beginnen een aantal zaken nu wel erg bedenkelijke vormen aan te nemen.

Geplaatst door Nico uit NULL

Als het brom is dan zal ook de grond meetrillen. Dit is wel een aardig phenomeen. Of de aarden wallen ook helpen is de vraag. Maar daar hebben we onze adviseurs voor.

Geplaatst door webbeheer uit NULL

ultra lage frequenties zijn het, die zijn niet te stuiten, behalve met antigeluid.

Geplaatst door Trudy uit Uitgeest

Wat erg voor die piloten, dat ze nu niet alleen de lusten maar ook de lasten hebben!

Geplaatst door Simon uit Hoofddorp

Hoe naief kun je zijn? Het bulderbos was al aangelegd, men wist dat dit ging komen. Het is wel sneu voor de waarde van de villa's.