Platform Vlieghinder Kennemerland
 

IJmond wordt ruim bedeeld door Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 886 
|
 NHD 
IJmond wordt ruim bedeeld door Schiphol Download het gehele artikel 'IJmond wordt ruim bedeeld door Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door GJ R uit Velsen

Slimme zet van Schiphol, via de achterdeur zieltjes winnen, mensen de mond snoeren. Dit riekt naar omkoperij. Wat nu als een olie tanker van Schell voor de kust vergaat en de gehele kust besmeurt met olie. Is het dan ook juist dat Schell dan de korfbal verenigingen van de kustplaatsen gaat sponsoren als doekje voor het bloeden?
Kom nou toch!. Dan wil je gewoon dat Schell dit opruimt en maatregelen neemt op dit te voorkomen. Dat kost ze natuurlijk veel meer geld.

Ik gun alle genoemde instanties het nodig geld maar laat het niet door een instantie als schiphol worden gefinancieerd. Hier krijg ik een behoorlijk vieze smaak van in mijn mond. De overheid stimuleert de laatste jaren openheid en integriteit. Dit is daar behoorlijk mee in strijd.

GJR

Geplaatst door Gerard uit NULL

Dat is toch niet meer van deze tijd? Kraaltjes en spiegeltjes uitdelen. Al eens uitgerekend hoe groot de schade is, hier in de regio? In Castricum: 6000 woningen, van 200.000 euro, en daarvan 15% waardevermindering c.q achterblijven van waarde tov stulle regios. Voorbeeld? zie NHD, 3 oktober 2003 , 2,5 % daling in een kwartaal tijds.
Daarnaast heb je nog eens 15% verhuiskosten. Dat alleen al maakt een -materiele- schadepost van 360.000.000 euro voor alleen de inwoners van Castricum. Voor de hele IJmond kom je zo op een miljard euro. Tjonge, wat zal die 30.000 euro een zoden aan de dijk zetten!
Goede sier maken met minder dan een druppel op een gloeiende plaat... Ze hebben wel lef daar bij Schiphol, om het zo te brengen...

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Tja,we kennen die tactiek al jaren!Ronduit beschamend. Zo worden ook de prinsegracht concerten te Amsterdam door dat fonds gesponsord. Uiteraard gunnen wij die verenigingen niets dan goeds, maar op deze manier je naam in de markt zetten is walgelijk. Gelijk heb je Gerard.
PS: GJR, Jij doet weinig met Shell denk ik gezien je 3x Schell?
Jan Griese Secr. PLRS

Geplaatst door A.V uit Uitgeest

De bewonersvereniging "de Kleis" moet zich diep schamen. Ze hadden hun energie beter kunnen steken in gezamenlijk protesteren tegen al dat vliegtuig lawaai hier in de Kleis, maar daar hoor je het clubje nooit over en lees je nooit iets over in dat onzinnige krantje van ze. Wel héél erg dom om juist geld te gaan bedelen van het herrieschoppende en leugenachtige Schiphol. Er zijn legio mogelijkheden om geld in te zamelen voor hun feestje, zonder bij dit afkoopfonds aan te bellen. SCHANDE SCHANDE SCHANDE!!!!!!