Platform Vlieghinder Kennemerland
 

IJmond gratis aan tafel bij Cros

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 924 
|
 NHD 
IJmond gratis aan tafel bij Cros Download het gehele artikel 'IJmond gratis aan tafel bij Cros'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Gratis aan tafel? Niets voor niets! Uitgerangeerd.......... Wel werd het tijd dat deze CROS burelen nu eens losgemaakt worden van het PROVINCIEHUIS. Is dit het begin van de noodzakelijke GROTE SCHOONMAAK in dit door de sector aangestuurde bestuurslichaam? Zouden nu eindelijk eens de belangen van de bewoners van het meest vervuilde stukje Nederland in beeld komen? Een milieu effect rapport i.v.m. verdubbeling CORUS vindt de Groen-links(!!) gedeputeerde maar onzin. De komende beheertaak om schade door vlieghinder t.a.v. gezondheid (slaapverstoring en aandoeningen van de luchtwegen door pollutie) etc. op te pakken blijft zorgvuldig buiten beeld. Zodra straks de overbodige dames en heren zijn vertrokken (ven 85 naar 55 leden, ja ja)ontstaat een mooie gelegenheid om eindelijk eens te anticiperen op de opdracht. Het zal een hele kluif worden........

Geplaatst door Vos uit Uitgeest

Oke, we geven de heer Ouwekerk het voordeel
van de twijfel........Want, we hopen dat u
heer Ouwekerk, dit ook leest. Zoals het
nu is, en maar door blijft gaan, kan
absoluut niet meer! Schiphol is veel te
machtig voor de gewone burgers, die de
overlast moeten incasseren en niet van
de lusten kunnen/mogen genieten!
Schiphol-mainport? Best, maar dan wel
op een verantwoorde wijze en vooral op
een verantwoorde plek! De zee in dus!

Geplaatst door Gerard uit NULL

Eens met Vos.
De reden waarom destijds werd besloten het zee-onderzoek te stoppen gelden niet meer. Het onderzoek werd voortijdig gestopt omdat de luchtvaart niet (meer) zo snel zou groeien. Nu, Nog maar met 1,5 jaar later, blijkt dat dit niets minder waar is, reden te meer om voor te stellen zo snel mogelijk het buitengaats-plan weer nieuw leven in te blazen. Als 'wij' de eerste zijn geeft dit op de lange termijn een ultiem concurentievoordeel. Samen met Parijs en London een hub op de Noordzee, en vandaar (deels per schip) uitventen over de regio.
Wat wil je nog meer: ultieme groeipotentie, zonder die lastige burgers. én er komt véél schaarse grond beschikbaar die voor woningbouw en andere minder grootschalig milieubelastende economische activiteiten gebruikt kan worden.

Iets voor een evaluatievoorstel!

Sprookjes? Niet als je écht ondernemer(s) bent met een beetje échte lef.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Ze kunnen de Cros beter naar de IJmond verhuizen. Kan de CROS de eigen hinder óók melden.