Platform Vlieghinder Kennemerland
 

IJmond blij met extra onderzoek vliegtuighinder

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 611 
|
 NHD 
IJmond blij met extra onderzoek vliegtuighinder Download het gehele artikel 'IJmond blij met extra onderzoek vliegtuighinder'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav uit NULL

Door voorstellen te doen over nieuwe manieren van vliegen accepteer je het huidige beleid.

Op het moment is de verkeersleiding niet bij machte op de aangegeven manier te werk te gaan omdat de wetgever te veel regels heeft vastgelegd. Wij zijn er voorstander van dat er een nieuwe beleidsstructuur ontstaat die binnen een voorgeschreven kader eigen beleidsruimte toestaat aan verkeersleiding en slotcoördinatoren.

Capaciteitsoverwegingen die de oorzaak zijn van het huidige, overlast gevende vliegsysteem, kunnen dan niet meer worden gesaboteerd, omdat de priotiteiten dan anders komen te liggen: leefbaarheid voor capaciteit.

Is het U opgevallen dat Amerikaanse movies altijd, wanneer ze achterbuurten willen weergeven, dit gepaard laten gaan met vliegtuiggeluid?

Ook wij zijn voor hoger vliegen en hoger aanvliegen, maar tegen ondeskundig ontwerpen en voorschrijven van vliegsystemen. Dat is de taak van deskundigen, niet van CROS. Wie zitten in de CROS-werkgroep? Juist. Wanneer ja de aandeelhouders laat beslissen dan zie je hieronder wat er gebeurt: 600.000 vliegtuigen bepleit. Dat is de helft meer dan nu.

Geplaatst door Bob uit Limmen

Langzaam, heel langzaam komt men dan toch tot het besef dat het zo niet langer kan. Ondanks dat het dan niet volgens de door Olav geschreven manier gaat is het weer een domino steentje dat omvalt. En je weet wat er gebeurt als er een steen in een rij omvalt. Rrrrrrroetsj er volgen meer en meer!