Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Human Response to Aircraft Noise

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 934 
|
 Proefschrift Maarten Kroesen 
Human Response to Aircraft Noise

Van het eerder aangehaalde proefschrift van -inmiddels- Dr. Ir. Maarten Kroesen (zie hier) is inmiddels het publicatie-embargo opgeheven.

Voor de fijnproevers:


Reacties op dit bericht

Geplaatst door kom op cros uit deltametropool

Aan de universiteit van Heidelberg bleek na onderzoek dat - kort gezegd - het brein van de grotestadsmens door stress en lawaai steeds meer wordt aangetast.........
Wellicht is dat bij deze Dr. Ir. ook het geval, want het leggen van de stompzinnige relatie tussen het z.g. vertrouwen in de overheid - wat van links tot rechts tot een waar dieptepunt is gedaald! - en het bewust zijn van (en misschien klagen over!) onverantwoorde vlieghinder is een regelrechte blamage. Niet alleen voor dit heerschap zelf, maar zeker ook voor de betreffende TU afdeling in Delft die hiermee een belachelijke knieval maakt voor de megalomanen die hun Aerotropolis koste wat kost in onze lage landen willen doordrukken.

Geplaatst door Ton uit NULL

Die studeerkamergeluidkennis laat ik verder maar voor wat het is. De strekking ervan doet me erg denken aan de verknipte bedenksels van iemand uit Leiden. Die beweerde steeds dat de beleving van geluid altijd tussen de oren zit. Natúúrlijk. Daarom heb IK ook klachten over het geproduceerde teveel aan vliegtuiglawaai door Schiphol. Als er NIETS tussen je oren zit, zoals bij sommige z.g. geluidwetenschappers, dan belééf je ook niets. Kortom dan heb je er ook geen last van.
Geen of te weinig hersens tussen je oren hebben is soms best makkelijk.