Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Help Schiphol -  Draag uw steentje bij!

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 658 
|
 EXTRA EDITIE BOBOGRAFIE 
Help Schiphol -  Draag uw steentje bij!

Download origineel: Bobografie #3


   

                  void                         void                         void                                  

                             

                             

 CROS BOBOGRAFIE #03, oktober 2007          

                             

                             

                             

 EXTRA EDITIE !!!              

                             

UNIEKE AANBIEDING NU VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR          

                             

Redactie en uitgever van “Bobografie”       zijn uitermate verheugd hun lezers namens de samenwerkende nationale       luchtvermaaksector een aantal innovatieve producten  te kunnen aanbieden.          

                             

In onze gastcolumn de expert       professor Flip Flik van het NIVR (Nepwerkorganisatie voor Indianenverhalen,       Volksverlakkerij en Rookgordijnen, red.):          

“In het voetspoor van onze hooggeleerde collega’s Joachim Sickbock       en Zbigniew Prlwytzkofsky van het prestigieuze Marten Toonder Instituut wordt       in ons land met succes geluchtfietst. Zij waren het die als pioniers de eerste       voorzichtige stapjes zetten, wij gaan thans met een enorme sprong zijwaarts. Zo       is het uitvoeringsprogramma van de luchtvermaakagenda, dat inmiddels algemene bekendheid       geniet als het Schiphol megaplan of deltaplan, binnen een week alweer oude       koek. Met behulp van een baanbrekende VIP-behandeling (Versnelde Implementatie Projecten, red.) is het nu mogelijk om onze       resultaten met onmiddellijke ingang en geschikt voor het grote publiek in       praktijk te brengen. Dit nummer geeft u vast een voorproefje.”          

                             

Het voor Bobografie       kenmerkende rode cover zal voor deze gelegenheid helaas even moeten verdwijnen.       Deze aanbieding geschiedt nu eenmaal in een groen kader.            

                             

                             

                                                               

                             

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";
mso-bidi-font-family:Arial;color:red'>

WAARSCHUWING !

     

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";
mso-bidi-font-family:Arial;color:red'>

LEZEN KAN EMOTIONELE SCHADE VEROORZAKEN

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";mso-bidi-font-family:Arial;
color:red'>

     

                           

                             

               

CROS (Centrale Retail van Ongeloofwaardig Showmateriaal)

Het door de deelnemende bedrijven met de grootste zorg       samengestelde standaardpakket bevat de volgende verrassingen:

                             

Een levensecht Piramidespel

                             

Dit leerzame spel kan worden gespeeld op natuurlijk       terrein. Plaats de piramide voor uw voordeur met de pijl in de richting van Schiphol.       Het instrument is uiterst gevoelig voor wind en geluid, zet het daarom in       beweging door er tegelijkertijd zo hard mogelijk tegen te blazen en te       schreeuwen. Ook flatulatieve voortstuwing is toegestaan. Het spel is beëindigd       wanneer de luchthaven alle piramides in bezit heeft en de spelers met lege       handen achterblijven.

                             

Een SEE-YOU-TOO® Constructiedoos              

                             

Deze       rijkgevulde constructieset combineert de moderne auto-accessoire met de bekende       scheikundedoos van weleer. Onontbeerlijk voor het goede milieu, speciaal ontwikkeld       voor het groenpimpen van uw voertuig.          

Vul       de pimpkit met de See-you-too patroon en monteer het geheel nabij de knalpot. De       installatie werkt ongeveer als een chemische katvanger, tijdens de rit zal het       grootste deel van de broeikasgassen worden omgezet in onschadelijke vaste stof.       Auto’s voorzien van de See-you-too neutralisator mogen gratis de hele dag op       alle Schipholterreinen rondrijden om zoveel mogelijk schadelijke gassen te       vangen. De lucht wordt daarbij als het ware gebakken. Het systeem werkt perfect       tot het moment dat de uitlaat verstopt raakt. De gebruiker dient daarom het gehele       uitlaatsysteem  bij elke tankbeurt te       laten vervangen, dit is echter het enige onderhoud. Met behulp van de       bijgeleverde hulpstukken kan het systeem ook worden toegepast op       vliegtuigmotoren. Een milieuvriendelijke aanrader!          

                             

Een stel mezenkastjes

                             

Zet       de kastjes stevig in elkaar, in de vorm van een kaartenhuis. Zo nodig een       beetje bijspijkeren of een lijmpoging wagen. Vervolgens enkele mezen vangen en       deze leren fluiten in het frequentiespectrum van de gangbare vliegtuigmotoren.       Hierdoor zullen naderende vliegtuigen onweerstaanbaar worden aangetrokken. Via       een vernuftig reductieproces verdwijnt het vliegtuig in zijn geheel door de opening       in het  kastje, waarna een biostabiele       kwantummechanische evenwichtstoestand wordt bereikt en het vliegtuig via       dezelfde opening zijn weg als vrijwel geluidloze mees kan vervolgen, om vlak       vóór de eindbestemming het omgekeerde proces te doorlopen. Deze vinding leidt       uiteraard tot enorme hinderbeperking alsook tot een aanzienlijke besparing op       brandstof.          

De       kastjes worden geleverd in twee uitvoeringen. Het type K is speciaal ontwikkeld voor prijsvechters met inferieure catering       en dient geïnstalleerd te worden met een koolmees. Het type P daarentegen is geschikt voor het luxere       segment waarin nog gratis drank wordt verstrekt, en werkt het best met een       pimpelmees.          

                             

Een hygiënische module Greenways®            

                             

Enkele aankomende Delftse studenten zijn er tijdens de       groentijd in geslaagd om een wetenschappelijk verantwoorde en       milieuvriendelijke hygiënische module te ontwerpen. Deze is inmiddels onder de merknaam       Greenways op de markt gebracht. De module is volgens de brochure nagenoeg  vrij van uitsteeksels, hetgeen de       weerstandsfactor en de geluidsproductie gunstig beïnvloedt. De erodynamische vormgeving       van de module maakt gebruik door zowel mannen als vrouwen mogelijk. Door de toepassing       van futuristische materialen is de module speciaal opgewassen tegen extreem       vochtverlies tengevolge van lachprocessen. Dit is werkelijk een milieuproduct       van klasse. U komt niet meer bij!

                             

                             

                             

                             

Het       complete pakket is belastingvrij verkrijgbaar bij alle stations, tram- en       bushaltes of eventueel bij uw privé-chauffeur, kortom bij alle incheckpunten in       het hele land.          

Aanvragen       voor aanbeveling zijn inmiddels ingediend bij de KVK (Koninklijk Verbond van       Kwakzalvers), bij mevrouw Tineke de Nooij, en bij Zijne Excellentie de Minister       van Verkeer en Waterstaat.            

                             

                             

                             

                   

DRAAG UW STEENTJE BIJ AAN
      HINDERBEPERKING,

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";
color:red'>

U KUNT SCHIPHOL TOCH NIET ALLES LATEN DOEN?

     

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";
color:red'>

ZIJ HEBBEN HET AL ZO MOEILIJK…

     

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";
color:red'>

DAAROM NU ZONDER DRALEN NAAR UW INCHECKPUNT.

style='mso-bidi-font-weight:normal'>

style='font-size:16.0pt;font-family:"Lucida Console";color:red'>

     

 

Download origineel: Bobografie #3


Reacties op dit bericht

Geplaatst door boudy uit kudel

Ik wou niet veel zeggen maar het
is nogal zwak dat jullie dit soort kinderachtige troep (want dat is het!)
gebruiken om Schiphol te pesten.

Geplaatst door Rose uit Randstad

Ik kwam pas vandaag toe aan het lezen van Bobografie 3. Geniale plannen! In ieder geval doen ze in geloofwaardigheid niet onder voor die van de luchtvaartsector en hun meeheulende 'wetenschappelijke' paladijnen.
Rose