Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Heertje: “Schiphol bewandelt heilloze weg”

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1022 
|
 Parool (27 april) 
Heertje: “Schiphol bewandelt heilloze weg” Download het gehele artikel 'Heertje: “Schiphol bewandelt heilloze weg”'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door madelief uit castricum

Prof. Heertje , dank voor u intelligent en beschaafd betoog.Burgers worden steeds meer afhankelijk van personen zoals U, die lef met grondige diepe kennis laten zien Ik bedoel hiermee ook b.v. De Heer Tjeenk Willink, De Heer Brennickmeier, De Heer Berkhout en vele anderen.

Geplaatst door Vos uit NULL

Een medicus, wat Gerlach Cerfontaine toch eigenlijk is, heeft reeds vele mensen (en dieren) een heleboel ellende bezorgd. Zoals:
ergenis, machteloosheid, slapeloosheid, stress en zo zijn er nog wel diverse op te noemen! Dat deze man zich daar vrijwel gewetensloos niets van aan trekt, wekt bij mij nog wel de meeste irritatie op.
Hoe kan deze manipulator zoveel mensen om zijn vingers winden, vooral lieden die zich inlaten met, in mijn ogen bedenkelijke politiek. Deze man gaat voor alles, een groot Schiphol, ten koste van desnoods meerdere provincies. Als alles naar de knoppen geholpen is, vertrekt ie gewoon (met vermoedelijk nog een gouden handdruk ook). Waarom wordt de politiek niet wakker?
Want alleen de politiek kan deze man met grootheidswaanzin stoppen.
Ook op een dag als deze, onvoorstelbaar hoeveel geluid wij weer over ons heen gekregen hebben...........vanaf 04.30 tot......zo ongeveer nu 19.35.
Beseft die man (en zijn marionetten) wel wat ie (zij) aanricht(en)?

Geplaatst door madelief uit castricum

Medicijnen studeren kost de gemeenschap heel veel, heel veel geld. De heer Cerfontaine gaat hiermee door.Heel veel geld van anderen uitgeven.Eerst gezond maken dan ziek. De grens ligt dicht bij elkaar.In het Noord- Hollands Dagblad stond onlangs een artikel over het persoonlijkheidsverschijnsel "NARCISSME". Hele organisaties zoals in de gezondheidszorg, bedrijfsleven (nuon, klm,shell,philips, ah, stork ) en het politiek bestuuur ( verdonk, peijs, schulz, jpb, hoogervorst,zalm, kok etc ) worden vergiftigd door dit soort "ziekelijke" syndromen doordat ze niet kunnen luisteren naar anderen, er is iets compleet kapot gegaan in de doorvoer van in oorsprong "mooie" stofjes in de hersenkanaaaltjes. In plaats van een geluidshinderonderzoek ( 20 miljoen euro nu ) zou er eigenlijk een breedschalige onderzoek moeten plaats vinden naar deze ernstige persoonlijkheidsstoornis. In grote lijnen weten we wat er uit zal komen n.l. vernietinging van arbeidskracht medewerkers, vernietiging van plezier in de prive- en werksfeer, achterstand in organisatie ontwikkeling etc. Het is goed als wetenschappers met onderzoeken dit zouden kunnen staven. Geen organisatie bureau's met deskundigen van de Erasmus Universiteit, Nijenrode ( een soort MAVO voor het bedrijfsleven ). deze wetenschappers zijn het voor het merendeel helemaal eens met de z.g. machthebbers. Bij AH ziet men nu ook wel dat mensen op de werkvloer zich helemaaaal te pletter moeten werken.Ook bij andere organisaties werken zich mensen zich helemaal te pletter in het onderhuis, vanwege de productie- normen van een "narrow" mind narcist. Geen prettig gezicht als je 's avonds je "exclusieve" product zit op te peuteren.
Deze persoonlijkheid kan alleen maar ten koste van anderen gloreren. het lijkt Schiphol wel, mooie geve en verotting, verval, in het achterland van datzelfde bedrijf.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Madelief, Over de door jou beschreven fenomenen dacht ik al eerder na. Het schijnt samen te hangen met de uitspraak: Macht corrumpeert. We dachten dat deze verschijnselen alleen in Italie e.d. voorkwam. In middels weten we beter. (O.a.Het megasalaris van topman bij Essent.)
Gisteren las ik (Toeval?) de site http://www.noorderlicht.vpro.nl Als je helemaal naar rechtsonder onder doorscullt, lees je een artikel over: Psychopatische multinationals. Hoe de prins hen wakker kust. Dat deed me ook aan het door jou beschrevene denken.

groet Jan Griese Klin. psycholoog

Geplaatst door madelief uit castricum

jan, hartelijk dank voor je reactie, je commentaar geeft altijd ruimte tot verder nadenken.
vriendelijke groet,

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Madelief, Jij ook dank!
Jan G