Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Groots en historisch compromis

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1026 
|
 NHD 
Groots en historisch compromis Download het gehele artikel 'Groots en historisch compromis'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Angela uit Limmen

Bestuurders en de Schipholgroep noemen het "groots" en zijn "buitengewoon verheugd". En de bewoners? Juist verscheurd en hun rechten kwijt. Jongens, wat een ongeloofelijk "groots en historische compromis". Hoe durven ze!

Geplaatst door Rose uit Randstad

-- De limiet van 510.000 vliegbewegingen is volgens Cerfontaine 'hard'. En als het straks niet lukt om vluchten uit te plaatsen terwijl Schiphol tegen de grens zit? "Daar ga ik niet vanuit".
Alders stelde dat de politiek in Den Haag dan 'die vraag heeft te beantwoorden'.--

Kortom de cirkel is met dit leugen-advies al bij voorbaat rond, de ontsnappingsroute bekend.

Nee, de juristen van Schiphol hebben niet stilgezeten. En brave Hans Alders schreef het allemaal op.

Geplaatst door Koos uit Voorschoten

De aan- en uitvliegroutes moeten meer gaan uitwaaieren zodat meer mensen eens merken hoe irritant dat lawaai is!! Nu moet een kleine groep boeten voor de lol van een ander.

Geplaatst door Els uit Castricum

Een groots en historisch dieptepunt!!!Maar ...we zijn er nog niet. Ook de kredietcrisis, het opraken van brandstof, het langzame bewustworden dat er met de aarde veel, héél veel aan de hand is, de CO2 uitstoot, die zeer dringend omlaag moet en nog vele zaken, werken in ons voordeel. Echter, hoe is het in godsnaam mogelijk dat er tot nu toe zoveel handige jongens in Nederland rondlopen, die wat krom is, recht weten te praten? Ook dat gaat veranderen, geloof me. We krijgen het steeds meer door. Zoveel vluchten nog eens meer, over één van de dichtstbevolkte gebieden van de wereld, die misdaad moeten de ogen toch wel gaan openen van de anderen, die er geen last van hebben?

Geplaatst door Victor uit Krommenie

Koos, helemaal mee eens..
Als iedereen er last van heeft is het duidelijker wat er aan de hand is. Nu met dat concentreren valt de last bij een kleine groep die niet moet zeuren.

Daarom voorstel om volgende humane stelsel in te brengen dat ook voor wegverkeer geld and dan ook voor geheel nederland geld ongeacht de plaats waar je woont:

Overdag:
Gemm. belasting per jaar :Max.44 dB Lden
Max.belasting per passage:Max.65 dB LAmax
Gemm. belasting per dag :Max. 3 dB > 44 dB
X passages p/u > 50dB :Max. 4 p/u

Wie gaat hier iets mee doen!!