Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Groot onderzoek Schiphol bepleit

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 753 
|
 NHD 
Groot onderzoek Schiphol bepleit Download het gehele artikel 'Groot onderzoek Schiphol bepleit'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door joop uit haarlem

welnee schiphol uber alles! we heffen het glas.....

Geplaatst door jhgriese uit amstelveen

De Eerste Kamer stelde al eens rond 2004 een parlementaire enquête voor over het hele Schipholdossier . Maar wilde uiteindelijk nog even wachten...

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Helaas heeft de politiek haar zinnen gezet op een geldgenerator die ook een hindergenerator is. Blijkbaar kunnen ze in dit landje niets anders. Want een echte auto-industrie of een scheeps-industrie of.....vul zelf maar in wat voor industrie nog meer veel geld opleverd, dat is zo'n beetje een gepasseerd station in Nederland. Nee, dan maar op 1 paard wedden, lekker makkelijk en die hinder, daar moeten de mensen maar mee leven. En het stemvee maar lekker stemmen op al die partijen die geen enkel begrip tonen voor het feit dat er ook mensen zijn die niet de lusten hebben, maar de lasten van die zogenaamde banenmotor. Zelfs, indien je een keurig email verzend naar de Eerste of Tweede kamer en het probleem van een exorbinante overlast aan herrie, aankaart, wordt de moeite om uberhaubt iets terug te mailen niet eens genomen!
Toonbeeld van geen respect voor de (geluidsgehindere) kiezer. En zo moddert Nederland bv. maar weer door. Een onderzoekje hier en daar.........houdt de kiezen op elkaar.....

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

"Het parlement kan niet langs de zijlijn blijven staan" zegt Duivesteijn.

.
.
.

Het parlement heeft het veel te druk met het beperken van moskeeën en de rol van het koninklijk huis. Het Schiphol debacle is een archetype van de onmacht van politiek versus bevolking waarbij sommigen de criminaliteit niet schuwen.

Een parlementair onderzoek heeft wel potentie maar verwacht er niet teveel van, wie zou immers dat onderzoek onbevooroordeeld moeten uitvoeren?

Afgezien daarvan, dat onderzoek komt er niet, de macht van het ol' boys network is veel te groot en overstijgt met gemak de macht van het parlement.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@VOS : beste, Je schrijft: "Zelfs, indien je een keurig email verzend naar de Eerste of Tweede kamer en het probleem van een exorbitante overlast aan herrie, aankaart, wordt de moeite om uberhaubt iets terug te mailen niet eens genomen!
Toonbeeld van geen respect voor de (geluidsgehindere) kiezer. En zo moddert Nederland bv. maar weer door. Een onderzoekje hier en daar.........houdt de kiezen op elkaar..... "
Ik kanje verzekeren, dat het de Eerste Kamer, (In de juiste samenstelling) ernst is ! BLRS had in en van de Eerste Kamer buitengewoon veel support ! We hebben schriftelijke bewijzen van hen, dat ze geheel achter ons staan W.b de Tweede kamer: De hele oppositie diende 11 moties in ! Op deze site uiteen gezet !(GL, CU, SP, PvdA, PvDD, en D-66 . Maar men kwam 1 stem te korten en de 2 van SGP ! Dat is wel eens anders geweest. Dat iswinst !BLRS had contacten en gesprekken met hen! Dus niet al te somber !

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@Aalegeiz : Je schrijft : "Een parlementair onderzoek heeft wel potentie maar verwacht er niet teveel van, wie zou immers dat onderzoek onbevooroordeeld moeten uitvoeren?

ad 2) BLRS heeft schriftelijke toezeggingen/beloften van de Eerste Kamer !
Duijvesteijn leidde al eerder een parlementaire enquête over de grote infra structurele projecten.
2) "Afgezien daarvan, dat onderzoek komt er niet, de macht van het old' boys network is veel te groot en overstijgt met gemak de macht van het parlement."
ad 2) Als de kookpot echt gaat overkoken, dan weet ik het nog zo net niet; Er waren vele vele manipulaties, en de journalisten en bevolking kreeg langzamerhand door wat eenberput dat schipholdossier inmiddels is