Platform Vlieghinder Kennemerland
 

GroenLinks maakt zich zorgen om Biddinghuizen

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 908 
|
 bhznet.nl 
GroenLinks maakt zich zorgen om Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - GroenLinks maakt zich zorgen om Biddinghuizen GroenLinks maakt zich zorgen over de leefbaarheid in Biddinghuizen vanwege de mogelijke gevolgen van de uitbreiding van vliegveld Lelystad.

Paul Vermast, fractievoorzitter van GroenLinks schrijft op zijn weblog o.a.:
“Als ik eerlijk ben maak ik me grote zorgen om de leefbaarheid van Biddinghuizen in de (nabije?) toekomst. Op dit moment kunnen er zienswijzen worden ingediend over de wijze waarop de Milieu Effect Rapportage (MER) voor de uitbreidingsplannen van de Lelystad Airport moet worden gehouden. Uit de documenten (pdf) komen een aantal verschillende kaartjes naar voren die de mogelijke route structuur aangeven. De een meer en de ander minder dramatisch voor Biddinghuizen.

Maar het nadeel van deze ‘streepjes op de kaart’ is dat ze op de ene plek gunstig lijken uit te vallen, maar ook dermate vaag zijn dat een streepje in de lucht, op de grond een wereld van verschil kan maken. Daar waar het op de kaart lijkt dat de vliegtuigen voor het dorp links laten liggen is het niet ondenkbaar dat ze in de praktijk dwars over het dorp (lijken te) vliegen.


Reacties op dit bericht