Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Groei vluchten van KLM door betere spreiding

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 883 
|
 NHD 
Groei vluchten van KLM door betere spreiding Download het gehele artikel 'Groei vluchten van KLM door betere spreiding'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Hoe was het ook weer. Er zijn er onder ons die spreiding wel zien zitten.Men ziet nu waar dit toe leidt: Nog meer capaciteit. Overigens ook concentratie kan niet: Waar vindt men een corridoor van 4 km waar geen burgers wonen?
Nergens dus. Dus: Geen groei meer. De oplossing is een kwaliteitsluchthaven.
Begeleid door een onafhankelijke club, die de feiten integer onderzoekt.
En........een visie voor de toekomst: Schiphol verplaatsen.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Jan, dit is een anders soort spreiding. De geografische spreiding blijft gelijk, athans daar rept het bericht niet over. In de dit bericht wordt overignens helemáál geen spreiding beloofd, het is een mooiwoorduitvinding van de KLM, wederom klakkkeloos overgenomen door een naief journalist. 't gaat hier om het vullen van gaten tussen de huidige pieken in het dagritme met nog meer pieken. En denk nu maar niet dat de bestaande pieken minder worden. Kennelijk heeft men nog genoeg milieuruimte om véél groter te groeien dan de prognose van 40 miljoen passagiers die ooit voor 2015 werd afgegeven. Ondanks de krokodillentranen die men huilt over een zogenaamd capaciteitscorset door de huidige milieuregels. De machine van de sector is meedogenloos

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Machines worden door mensen beheerst. Dus de leiding over die machine is dan meedogenloos. Maar kan dat zijn omdat de verantwoordelijke bewindspersoon de ruimte biedt. Door toegevendheid of een zwaar tekortschietende wet!
Aan de andere kant proberen de opponenten allen op hun eigen terrein te scoren en blijft op de e.o.a. manier een breed gedragen appel op innovatie naar twee kanten (economie + ecologie, balansvisie)en een adequaat, voor de penibele nationale situatie (R.O./gezondheidsaspect)nodige verandering achterwege.
Toch lijkt het moment aangebroken om, mocht de evaluatie onvoldoende soulaas bieden, met vereende krachten het meedogenloze karakter van de sectorleiding gezamenlijk aan de kaak te stellenj.

Geplaatst door luchtpiraat uit Scottsdale

yeah 7 waves!!!

Meer hinder om 12:00!!! woohoo

how is live now?

Geplaatst door webbeheer uit NULL

Onze logfiles tonen aan dat 'luchtpiraat' lid is van het 'corps adspiranten verkeersvlieger', zie http://www.cavv.nl. Dus aankomend piloot die is toegelaten op de KLM vliegschool in Eelde. Het pleit bepaald niet voor de KLM dat men luchtpiraten tot de opleiding toelaat.