Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Gezocht: knipselaar NHD

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 873 
|
 Webbeheer 
Gezocht: knipselaar NHD

Onze website bevat veel berichten over ‘vlieghinder’ van het Noordhollands Dagblad (NHD). Dat is niet zo gek want sinds de Polderbaan bleek er behoorlijk veel overlast door vliegverkeer in het verspreidingsgebied van deze krant.

Natuurlijk verschijnen de berichtjes niet op onze site zonder de voortdurende inspanning van onze vaste NHD-knipselaar Theo. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor het vele werk dat hij heeft verricht! Helaas heeft Theo het NHD niet meer, dus zoeken we iemand die hem kan vervangen. 

Daarom deze oproep: Heeft u een abonnement op het Noordholland Dagblad en bent u in de gelegenheid om op vrijwillige basis regelmatig relevante berichtjes hieruit te scannen en te plaatsen op onze website? Dan horen we dat graag! Stuur dan een berichtje aan de voorzitter van PVRC of aan webbeheer, zie voor de contactadressen de contactpagina.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Nee, ik kan niet, wat knipselnieuws betreft, mijn diensten aanbieden helaas, maar ik hang wèl op zondag 31 mei de vlag halfstok voor 'de dag van de onrechtvaardigheid.'