Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Gerlach citeert Cerfontaine

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 670 
|
 Fin.Dgbld 
Gerlach citeert Cerfontaine Download het gehele artikel 'Gerlach citeert Cerfontaine'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Inteelt is ongezond

Geplaatst door Erwin. von der Meer uit Castricum

Als mensen iemand te vaak hetzelfde kunstje zien doen gaat dat de aanvankelijke betovering verloren. Het charmante optreden van de heer Cerfontaine is inmiddels sleets geraakt. Mensen kennen het kunstje nu wel, raken niet meer betoverd en luisteren thans specifiek naar de inhoud. Als die er niet is blijft er niets meer over. Zelfs geen charmant optreden. Die formule heeft zijn tijd gehad.Het gezicht staat op lichte irritatie en de glichlach is bijna mechanisch. Dat zien mensen. De kade gaat langzaam maar zeker het schip keren.

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

En dat in Fin.Dagblad. Goede analyse Erwin.
Jan Griese

Geplaatst door Wim Perlee uit Castricum

Cerfontaine en ons huidig kabinet. Het zijn net meeuwen. Ze krijsen, ze schijten en vliegen na verloop van tijd weer weg. En wij, wij blijven met de shit zitten.

Geplaatst door Johan De Deken uit Haarlem

Dat zo iemand hoogleraar corporate governance is geworden doet het ergste vermoeden over de toekosmtige Nederlandse bestuurselite...

Geplaatst door nico uit NULL

Het laat iets zien over de academische integriteit en onafhankelijkheid in Nederland. Er zijn daar vele voorbeelden van. Mogelijk dat de wetenschappers van The Institute for Advanced Studies in Princeton daar een aardige opmerking over tegen Robbert Dijkgraaf hadden gemaakt. De laatste ventileerde die grap in een NRC-column van 5/6 december van 2004 als zijnde flauw.