Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Geluidsoverlast kan fatale gevolgen hebben

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 833 
|
 AD 
Geluidsoverlast kan fatale gevolgen hebben

ROTTERDAM - Uit onderzoek van adviesbureau CE Delft blijkt dat geluidsoverlast fatale gevolgen kan hebben. En de kans dat mensen ziek worden is groter wanneer ze in een lawaaierige omgeving wonen. Het gaat om een Europees onderzoek, waar uiteraard ook ons land deel van uitmaakt.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Sour uit Leiden

De democratie is in Nederland ver te zoeken. Het is allemaal schijn. Dit laat het dossier Schiphol zien. Eerst hadden we de Commisie Berkout, de eerste commissie deskundigen vliegtuiggeluid (CDV). Deze kwam niet eens toe om te bewijzen waar ze voor stond. Het lijkt dat deze commissie wel het goede voor had met de bewoners. Daaropvolgend de tweede CDV. Deze liet gauw haar masker vallen. Daarnaast hadden we de verschillende overlegorganen. De ene was nog onmachtiger dan de ander en liet zich loeren draaien door de sector en de kennisinsituten.
De gezondheid van de omwonenden is er niet op vooruit gegaan. Er zijn 50.000 sterfgevallen per jaar als gevolg van geluidsoverlast.
En wat doet de politiek? Zij vertelt de burger sprookjes.
Verzin een Palminvest voor politici, niet zo een als dame Herfkens heeft gekregen. Zij laat de burger in Nederland en in de derde landen met de gebakken peren zitten.
Onze Palminvest is het kiezen van de verkeerde politici. Een verkeerde investering.
Heeft iemand een idee?