Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Geluid bewoners beter horen bij overleg

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1024 
|
 NHD 
Geluid bewoners beter horen bij overleg Download het gehele artikel 'Geluid bewoners beter horen bij overleg'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ton uit NULL

Wel, geachte omwonenden die onder of bij de vliegroutes wonen en "mogen" genieten van lawaai en stank door het vliegverkeer, wat hier door de provinciebestuurders wordt voorgesteld, is de schijnheiligheid ten top. Al vanaf 2003 en volgende jaren is ná het in gebruik nemen van de polderbaan van álles door de omwonenden gezegd en geschreven en bediscussieerd met Schiphol én met de gemeenten én met de provincie én met de medewerkers van V&W. Allerlei verbetervoorstellen en deelnames aan allerlei MER bijeenkomsten. Te gek voor woorden allemaal. Resultaat??? NIETS
Méer vliegverkeer over de IJmond. Ja, dat wel. En we kregen een eigen platform met dhr. Alders. Nou, nou. Van die man krijg ik echt een vieze smaak in m'n mond.
En dat gaat mij geen 2e keer gebeuren met die leden van de Provinciale Staten.
Laat die Provinciale Staten éérst Schiphol maar eens de duimschroeven aandraaien. Daarna mogen ze bij mij terugkomen.

Geplaatst door Ton2 uit castricum

Nou Ton,

Er staat in het begin van het stukje alleen maar dat de bewonders hun verhaal beter moeten kunnen laten horen, hetgeen uiteraard niet betekent dat hiermee iets gedaan wordt .....
Dit wordt bevestigd door het vervolg, dat e.e.a is bedoeld voor het verkrijgen van draagvlak voor de toekomstige groei van Schiphol.
Veel praten, misschien van schijn-inspraak en vervolgens niets doen, dus ........


Geplaatst door Jaap uit Bussum

"Zij moeten hun verhaal beter kunnen laten horen. Dat is ook belangrijk om draagvlak te krijgen voor de toekomstige groei van Schiphol," aldus Tjeerd Talsma. Is er iemand die dat begrijpt en het mij kan uitleggen?

Geplaatst door E. von der Meer uit Castricum

Dit is sinds langere tijd het gedrag van de PvdA m.b.t. het dossier Schiphol. Zij komen quasi voor de burgers op maar hebben daarentegen ook oog voor de belangen van Schiphol. Dat komt voor de argeloze toehoorder sympathiek over maar als je de zaken echt vervolgt heeft de PvdA nooit echt iets ondernomen voor het rechtvaardig verdedigen van de belangen van de omwonenden. De VVD en PVV zeggen onverbloemd dat men de belangen van Schiphol een hoge prioriteit geeft. Niet leuk om te horen maar wel duidelijk.