Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Geen vergoeding om vliegherrie buiten route

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1407 
|
 NHD 
Geen vergoeding om vliegherrie buiten route Download het gehele artikel 'Geen vergoeding om vliegherrie buiten route'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Naar de rechter?

Natuurlijk is het schadeschap voor structurele zaken en niet voor incidenten.
Schulz verwijst zelfs niet eens naar PROGIS dat wel aangesproken zou moeten kunnen worden op geluidsoverlast veroorzaakt door vliegtuigen die er eerst niet waren.
Maar ja, Schulz departement heeft een kaart gepakt, heeft daar contouren op getekend, toen de postcodes ingevuld, toen opnieuw lijnen getrokken en zodoende dat enorme hoeveelheden mensen helemaal geen overlast kennen volgens het ministerie.

Schulz heeft het bij de rechter ook voor elkaar gekregen dat ze geen statistisch causaal model hoeft op te stellen (uitstel wordt afstel, let maar op) dus een rechtszaak van een privé-persoon tegen een opponent als V & W, Schadeschap, LVNL of Schiphol is op voorhand verloren.

<cynical mode on>
Misschien is een klacht indienen bij CROS een optie?
<cynical mode off>

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Dat Schadeschap is een doekje voor het bloeden. Zelf in 1998 verhuist van onder de Buitenveldertbaan naar Amstelveen -zuid.
Toen ik mijn verhuiskosten,en herinrichtingskosten (F 7000,-) claimde, was de uitsraak: U had nog 5 jaar moeten wachten, want dan zou de Buitenveldertbaan minder herrie op leveren.
Welaan ik had al 8 jaar in een toenemende herrie-hel geleefd en het vooruitzicht van nog eens 5 jaar ellende kon ik niet meer aan. Mijn huisarts raadde me aan: Kies maar voor je gezondheid.
Dame Schultz kletst uit haar nek: De rechtsbescherming ging bij deze luchtvaartwet bij het grof vuil: Zie Novioconsultrapport 2006 : I.t.t. de oude PKB is er voor burgers geen rechtsbescherming meer.
Met dank aan de betonpartij VVD en haar slippendragers.
Jan Griese

Geplaatst door bp van den born uit wijk aan zee

dus wie krijgt dan het geld van de boetes? als er te veel herrie gemeten wordt door de microfoons dan moet de luchtvaartmaatschappij flink betalen, bij LONDON gaat een deel van die ''opbrengst'' naar de omwonende van die microfoon, kunnen ze leuke dingen mee doen...

Geplaatst door Gerard uit NULL

ik doe liever leuke dibgen zinder dagelijkse portie onverteerbare herrie. Die boete prima, maar om dan dat af te kopen met 'leuke dingen'? Nee, die onverteerbare dagelijkse herrie laat zich enkele wijze afkopen met 'leuke dingen'.

Geplaatst door Vos uit NULL

"Schultz wijst erop dat omwonenden naar de rechter kunnen stappen, als zij menen dat zij het slachtoffer van onrechtmatig handelen zijn geworden".................
Mevrouw Schultz is ook afkomstig van buiten het zonnestelsel...................Het hele Schiphol gebeuren zit van onrechtmatigheden in elkaar, en wel op een zodanige wijze dat altijd de Staat het voordeel heeft! Wat moet je dan als burger? Mevrouw Schultz: vertrek aub. naar uw eigen planeet!