Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Geen herriemeting buitengebied Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 659 
|
 NHD 
Geen herriemeting buitengebied  Schiphol Download het gehele artikel 'Geen herriemeting buitengebied Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Praktijktoetsen meneer v/d Werff?

Komt u eens praktijktoetsen maken in mijn slaapkamer, in mijn tuin of waar dan ook in het gebied rondom en in het dorp Spaarndam. De analogie met een dijk is best een aardige, het is jammer dat die dijk allang is doorgeprikt en dat er tienduizenden Hansjes Brinker een poging doen om het water (oftewel de herrie) buiten de deur te houden is u volstrekt onduidelijk.

U weet helemaal niets en lobbyt wat. Wellicht houdt u ook vast aan de maximum belasting van 25 dba in de slaapkamer? Komt toch eens langs voordat u wat op papier kriebelt. U bent een van de redenen dat Nederland het afvalputje van Europa begint te worden.

Geplaatst door Olav Bijvoet uit Castricum

PNL SPREEKT BUITEN ZIJN BEURT

Wat mij hier stoort is de zin:
"Dit gaat gebeuren door...."

Net als iedereen moet ook van der Werf afwachten wat er uit het gesprek met ons parlement te voorschijn komt.
Experimenten, betekent proefondervindelijk bepalen. Dat weten we allemaal. Dat is geen punt: het is van meet af aan door ons voorgesteld.
De hamvraag is: handhaven is moeilijk in luchtvaartgebied (dat veel meer is dan het gebied 'tot vlak bij Castricum') waar niet continu wordt gevlogen. Daar zul je niet kunnnen handhaven maar daar moet je loodsen met goede instrumenten.

DE LOODS IS DE LVNL

De loods is de LVNL. Een van de instrumenten is het Klachtenbureau, IKB. Er zijn er nog andere. Bijvoorbeeld de meetpalen die overal al spontaan zijn neergezet.

Dus laten we wachten en de karlementsleden blijven aansporen om hun verstand en vindingrijkheid goed tegebruiken. Wie weet wordt de LVNL wel bevrijd uit de handen van de luchtvaartbedrijven!
Niet Cerfontaine de baas van LVNL maar Eric Kroese

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

GEACHTE HEER VAN DER WERF, Wat u schrijft is ronduit schaamteloos. Het is treurig dat u als secreatis van PNL uw dossiers niet kent!
Het NLR (Dus uit voor u onverdachte hoek!) onderzocht in 2001 (NLR-CR 2001-373)of het nieuwe stelsel met de huidige 35 handhavingspuinten een gelijkwaardige bescherming bood in vergelijking met het oude PKB stelsel (Ca 300 handhavingspunten!)
Resultaat: Het nieuwe stelsel scoorde 2,6 dBA slechter. D.w.z: Er kan bijna 80 % meer gevlogen worden in het nieuwe stelsel.
Dit is bevestigd door de oude C.D.V. Berkhout evenals door de huidige CDV Eversdijk. Er dienen dus WEL DEGELIJK EXTRA HANDHAVINGSPUNTEN BIJ TE KOMEN. En wel 95 extra. De huidige bescherming is dus onvoldoende heer van der Werf.
Het komt ons voor, dat verder overleg met uw PNL geen enkele zin heeft.

Wij lieten u al eerder weten: Het gaat in dit beladen dossier om vertrouwen, en waarheidsvinding!

Jan Griese
Secr. PLRS

Geplaatst door niek valk uit NULL

weer iemand die het verschil tussen geluidsbelasting en hinder niet onderkent