Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Gedeputeerde belooft snel hulp voor gedupeerde omwonenden Schiphol

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 780 
|
 HD 
Gedeputeerde belooft snel hulp voor gedupeerde omwonenden Schiphol Download het gehele artikel 'Gedeputeerde belooft snel hulp voor gedupeerde omwonenden Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Waar kan ik me inschrijven?

Hier wordt ik namelijk horenddol, ik lig ziek in bed maar krijg geen oog dicht, het is vandaag nog geen minuut stil geweest, kisten denderen recht over ons dak maar we komen niet in aanmerking voor welke vorm van isolatie dan ook.

Ik geef het dus op, ik wil graag een oprotpremie die mijn verhuiskosten goedmaakt, de derving aan opbrengsten van mijn huis goedmaakt en een symbolisch bedrag voor het verlaten van mijn sociale omgeving.

En wel heel erg snel svp.

(PS; er komt natuurlijk nooit iets van, dat is eenieder duidelijk).
(PS II: drie kisten tijdens het tikken van dit stukje en ik tik best rap.)

Geplaatst door BS uit Castricum

Het is degenen die zodanig last hebben dat hun levensgenot wordt beinvloed van harte gegund dat hun een ontsnapping wordt geboden. Het principe van uitkopen staat me echter behoorlijk tegen. Het begint met de spiegeltjes en kraaltjes (zwijggeld) en eindigt met een zeer selectieve keuze van degenen 'die het meeste last hebben'. En daarmee gaat de overlast voor de anderen gelegimiteerd door. Financiele compensatie voor hinder is een nog beroerder systeem. Sommigen worden gecompenseerd en de anderen moeten daarmee hun mond houden. Schiphol wordt daarmee de mogelijkheden geboden om de boel nog verder te manipuleren. Ik mag hopen dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn en dat er (nu de VVD als vehikel verder buiten de macht komt te staan) maatregelen worden genomen om dit vlieg / vastgoed bedrijf aan finale wettelijke kaders te binden.