Platform Vlieghinder Kennemerland
 

GS tot SP Enquete kan nuttig zijn

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 659 
|
 NHD 
GS tot SP  Enquete kan nuttig zijn Download het gehele artikel 'GS tot SP Enquete kan nuttig zijn'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door OB uit Castricum

Dit kan alleen maar zin hebben wanneer je er op uit bent om, in plaats van de overlast te verminderen de slachtoffers van de overlast aan te pakken, bijvoorbeeld door ze af te schilderen

Geplaatst door OB uit Castricum

Dit kan alleen maar zin hebben wanneer je er op uit bet om, in plaats van de overlast te verminderen de slachtoffers van de overlast te discrimineren.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Dit kan alleen maar zin hebben wanneer je er op uit bet om, in plaats van de overlast te verminderen wil onduidelijk maken dat het probleem bij de sector ligt en niet bij de slachtoffers op de grond.

GS zijn onderdeel CROS!? Tja, vind je het gek; Wanneer heeft CROS voor het laatst ook maar iets ten faveure van verbetering van de omwonenden geroepen? Waarom is de CROS nog steeds bezig een nieuwe vorm van klachtenafhandeling te verzinnen? Waarom komt een voorzitter niet opdraven op een overleg tussen sector en omwonenden?

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Treurig, treurig. En dan staat men straks verbaasd als er bij de verkiezingen weer een volksverhuizing of erger van kiezers plaats vindt. Zo langzamerhand schaam ik me rot voor het morele nivo van onze bestuurders. Het lijkt steeds erger te worden.
Jan Griese