Platform Vlieghinder Kennemerland
 

“Forse kritiek op voortgang evaluatie”

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 886 
|
 GezamenlijkePlatforms 
“Forse kritiek op voortgang evaluatie”

Hieronder vindt u de brief die de gezamenlijke Platforms eind vorige maand onder hoge tijdsdruk zonden aan de Procescommissie Evaluatie Schiphol.Zie ook de brief van de Gezamenlijke Platforms aan het Projectbureau evaluatie Schipholbeleid ==> hier

Link: Procescommissie Evaluatie Schiphol


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Gelukkig werd ik vannacht weer door mijn dagelijkse en ongevraagd "wekker" gewekt. Een aanstormend vliegtuig, dat de doodse stilte bruusk doorbrak, wekte mij uit een nachtmerrie!!
Daarin was een gestalte verschenen, die half in het donker en half in het licht stond.
Hij begon te spreken en zei het volgende:
"Ik ben een boodscahpper uit het gebied tussen donker en licht en ik verkondig je een blijde boodschap!"
"Ho" zei ik " van de zomer wordt mijn 6e kleinkind geboren en dan is de koek wel op, hoor!"
"Nee" sprak de half duistere, half verlichte gestalte, " dat bedoel ik niet. Ik verkondig je de blijde boodschap, dat jullie er op aarde een Onze Lieve Heer bij hebben."
"Een wat?" stamelde ik.
Maar hij tilde zijn hand uit zijn schemergebied op, om een wijsvinger tegen zijn mond te leggen en beduidde, dat ik stil moest zijn.
"De Nieuwe Onze Lieve Heer is een man, die beschikt over rust en onrust, over gevaar en veiligheid, over vervuiling en schone lucht en over evaluaties en manipulaties, over lawaai en stilte en over de portemonnee van een groep uitverkorenen! En in ons schemergebied zijn dat de kwaliteiten om iemand tot een Onze Lieve Heer te maken. Zijn naam is in het Frans " Saint- Fontaine en vrij vertaald "Centen Fontein.
En onthoud "de mens wikt maar Onze Lieve Heer beschikt. Dus jullie kunnen evalueren tot je scheel ziet maar dat helpt niet."
Opeens was hij weg en zoals ik al zei, werd ik wakker geknald door een vliegtuig, dat de wereld en mijn bed deed denderen en trillen en klaarwakker schreef ik mijn zoveelste droom in mijn dromenboekje.