Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Eurlings pakt regie zesde baan

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1397 
|
 NHD 
Eurlings pakt regie zesde baan Download het gehele artikel 'Eurlings pakt regie zesde baan'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Zoals voorspeld is Eurlings geen knip voor de neus waard als het gaat om innovatie.

Jacqueline Cramer heeft bij dezen afgedaan als minister van Milieu. voor zover bekend is er geen dossier onder haar bewind naar de groene kant gevallen, of het nu Onderbanken betreft of Schiphol.

Het gaat goed met Nederland (NOT!)

Geplaatst door Els uit Castricum

Ah, we hebben er twee Don Quichottes bij in Nederland. Twee, die vechten tegen windmolens waar minder vluchten aan dreigen te gaan hangen. Ja, ik schrijf het goed, minder vluchten. Dat moet je als bewindslieden natuurlijk niet willen zien, dus huppekato weer een aandachtstrekker voor Schiphol erbij. Het lijkt nog steeds goed te gaan voor Schipholland en de bestuurders, want er is dus beslist voor nog meer vluchten. Maar ik durf echt hier op deze bepsite te beweren, dat we een verrassende tijd tegemoet gaan, waarin het vliegtuig niet meer die grenzeloze rol speelt als in de afgelopen twintig jaar. We hebben onze grenzen tot in het eindeloze verkend en nu breekt er een tijd aan van pas op de plaats. De energiecrisis zet dit in gang en dat zal beslist niet even duren.
Inplaats dat men tot het besef komt in den Haag, dat het tij verandert en men de bakens moet gaan verzetten, rent men verder achter de feiten aan. Dom, dom,dom.