Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Eurlings

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 939 
|
 NHD 
Eurlings Download het gehele artikel 'Eurlings'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav Bijvoet uit Haarlem

DE EERSTE KEER
De eerste keer, kort na zijn begin, dat Eurlings over luchtvaart spreken zou herinner ik me nog goed. Niemand wist nog echt waar hij voor stond. Een jonge man. Je hoopt dan vast op idealen. Hij was spreker aan een groot door Schiphol aangericht diner.

NAIEF
Ik, naïeveling, verwachtte dus dat hij, die jonge man, kersvers minister, op zijn minst terughoudend en afwachtend praten zou. Het waren grote problemen die zijn gastheer met ons had. Uiteindelijk was hij minister. Dienaar betekent dat, dienaar van het volk.

EEN GLADDE SPEECH EN KNOPEN
Maar de gladde speech waarmee hij toen de luchtvaart smeerde verbijsterde alleen. De hoop dat hij het tij van onbegrip zou keren was die eerste keer al helemaal vergaan.
De eerste knopen van het netwerk waarmee hij nu die mooie baan naar binnen haalt, die heeft hij vast en zeker toen al bij dat eerste maal geknoopt.

REGENT
Hier staat dan iemand die al vroeg een leuke baan wou hebben, maar zonder inbeuk op zijn huiselijk comfort. Gelukkig is dat hij alleen maar vracht verstouwt, want mensen hoort hij niet. Regentendom? In pessima forma.

Geplaatst door jhgriese uit amstelveen

Geheel met u eens heer Bijvoet! De gehele oppositie was het met de Omwonenden eens tijdens het A.O Luchtvaartdebat . Maar de vele moties ingediend door de oppositie werden op 1 of 2 na allen weggestemd door de rigide Coalitie met 1 stem meer. De PVV was nog het felst . Niet gehinderd door enige kennis van zaken. W.b. het Schipholdossier wordt stemmen 2 maart zo erg makkelijk.........!