Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ethiad en Airberlin vaker naar Abu Dhabi en Thailand

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 896 
|
 tourpress.nl 
Ethiad en Airberlin vaker naar Abu Dhabi en Thailand

Ethiad en Airberlin vaker naar Abu Dhabi en Thailand

Etihad Airways en airberlin hebben vandaag een aanzienlijke capaciteitsverhoging aangekondigd op de verbindingen van zowel Duitsland als Thailand met Abu Dhabi.

Na de aankondiging van de investering door Etihad Airways vloog airberlin sinds januari al vier keer per week tussen Berlijn en Abu Dhabi. Vanaf 25 maart wordt de frequentie van de vluchten tussen Duitsland en het emiraat verhoogd tot drie per dag. Daarbij zijn dagelijks directe vluchten voorzien vanuit twee Duitse hubs – Berlijn en Düsseldorf – naar Abu Dhabi.

Abu Dhabi en Phuket
Daarnaast zal airberlin ook een nieuwe route tussen Abu Dhabi en Phuket inlassen. Wettelijke goedkeuring voorbehouden zal airberlin het hele jaar door dagelijks naar de populaire bestemming in Thailand vliegen. Alle nieuwe vluchten van airberlin worden uitgevoerd met een A330-200, met aan boord een business en economy class.

Abu Dhabi en Dusseldorf
Etihad Airways vult het verruimde aanbod van airberlin aan met een eigen capaciteitsverhoging voor Duitsland en Thailand. Zo zal de luchtvaartmaatschappij vanaf 15 april dagelijks tussen Abu Dhabi en Düsseldorf vliegen. Etihad Airways en airberlin bieden op die manier samen 42 vluchten per week aan tussen Duitsland en Abu Dhabi. Vanaf 15 april voorziet Etihad Airways bovendien ook een derde dagelijkse verbinding tussen Abu Dhabi en Bangkok. 


Reacties op dit bericht