Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Emirates verdubbelt de service naar Amsterdam

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1246 
|
 tourpress.nl 
Emirates verdubbelt de service naar Amsterdam

Emirates, een van ‘s werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen, zal vanaf 4 december dit jaar een tweede dagelijkse directe vlucht naar Amsterdam inzetten. Een Boeing 777-200 zal wekelijks voor meer dan 3.700 extra stoelen in beide richtingen zorgen.

De nieuwe dagelijkse vlucht zal worden ingezet om tegemoet te komen aan de voortdurend groeiende vraag. Precies een jaar geleden werd daarom al de Airbus 380 geïntroduceerd op de route tussen Dubai en Amsterdam, slechts twee jaar na de lancering van de route naar Nederland.
“Onze beslissing om nog een dagelijkse vlucht in te zetten naar Amsterdam is het gevolg van de vraag van onze reizigers, die groter bleek dan verwacht. De extra capaciteit en vluchttijden biedt de passagier meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam en Dubai en verder naar verschillende bestemmingen in India, Afrika, het Verre Oosten en Australië”, zei Hubert Frach, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations West.
“Emirates toegevoegde waarde voor de reizigers is buitengewoon aantrekkelijk, met meer toegang en verbindingen via onze perfect gelegen hub in Dubai, en onovertroffen luxe in de luchtvaart.  Amsterdam heeft bewezen een sterke markt te zijn voor First Class en Business Class reizen, dus er is geen twijfel dat groei een van de belangrijkste doelstellingen in Nederland blijft.” vervolgt Frach.  Alle passagiers aan boord van de verschillende cabines van de Boeing 777-200LR toestel kunnen gebruik maken van het Emirates award winnende ice entertainment systeem met ruim 1.500 ice kanalen zoals films, tv programma’s, spelletjes, audio boeken en muziek van over de hele wereld.

Naast het uitgebreide product dat Emirates biedt, kunnen passagiers ook nog gebruik maken van de ruime toegestane bagage om in te checken – 30 kilo voor Economy Class, 40 kilo voor Business Class en 50 kilo voor First Class.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

En Schiphol bijna 1 miljard investeren in groei van overstappers, terwijl de werkelijkheid van alle dag is, dat de echte groei niet hier zal plaatsvinden.