Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Eindhoven Airport (1)

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 946 
|
 Eindhovens Dagblad 
Eindhoven Airport (1)

Graag wil ik reageren op de droom van Peter Swinkels om het vliegverkeer van Eindhoven Airport te verdrievoudigen.

Directe aanleiding is het artikel in het Eindhovens Dagblad over het belang van ‘óntstressen’ in je eigen tuintje.

Zondag was zó‘n dag waarbij alles meezat: perfect weer en een mooie tuin in de Achtse Barrier. Wat dan opvalt is de herrie van opstijgende vliegtuigen van af Eindhoven Airport. Dit begint toch echt de spuigaten uit te lopen.

Tussen 14.30 tot 17.00 uur komt er maar liefst acht keer zo’n herriebak overvliegen. En waarom? Op zondag? Dit begint toch wel erg op een tweede Schiphol te lijken als deze onzalige plannen doorgaan. Ik herinner me nog de paginagrote advertentie van EA over de ‘stille’ vliegtuigen die er nu al zijn. Nou, beste Eindhoven Airport-fans, kom op een zondag maar eens luisteren hoe stil ze zijn. En dat alleen omdat een aantal mensen zonodig goedkoop met vakantie wil! Ik protesteer dan ook met klem tegen deze ongewenste plannenmakerij.


Antoon Dubois, Eindhoven


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Jeroen uit Aalsmeer

Beste meneer, wij hebben iedere 2 minuten een stijgende herrieschopper boven ons. Ik zou willen dat het er maar 8 waren! Maar ik begrijp uw reactie, of het er nu 8 of 80 zijn, het went nooit! Ik hoop voor u dat ze het in Eindhoven niet zo bond maken als hier op Schiphol.