Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Een miljoen klachten ? Dat zegt mij niets.

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 809 
|
 Haarlems Dagblad 
Een miljoen klachten ? Dat zegt mij niets.

Zie ook –> Hier

Download het gehele artikel 'Een miljoen klachten ? Dat zegt mij niets.'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam"Daarnaast merkt hij op dat veel klagers geregeld zelf vliegen."

Dhr. Ouwerkerk drinkt misschien niet, zodat hij niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor al die verkeersdoden die vallen door alcohol gebruik.
Dhr. Ouwerkerk dient in mijn optiek nog eens stevig na te denken over wiens belangen hij gaat behartigen want zoals hij zichzelf nu profileert lijkt me dat maar 1 partij en dat is Schiphol!

Wat bedoelt de man met deze opmerking? Dat iedereen die wel eens vliegt niet mag klagen over geluidsoverlast? 500.000 kisten per jaar over je dak, je hebt er zelf in wel tien gezeten en dus heb je je bek maar te houden?

Mijn vertrouwen in overheid en politiek wordt per minuut kleiner. Klagen heeft ook geen zin (zegt ie), de burger is het bokkie (want welke burger heeft er nog nooit gevlogen?).

Sterkte Nederland. Sterkte CROS en vooral sterkte omwonenden.

Geplaatst door Gerard uit NULL

ja, ik vlieg incidenteel, én ik meld overlast. Als iedereen zo vaak vloog als ik, dan was het stil boven Nederland! Maar dan nog, ik zou graag 20 minuten in de shuttle gezeten hebben richting het ambitieuze onbegrensde en toekomstgerichte vliegveld in de Noordzee. Die keuze heb ik helaas niet. Ouwerkerk, toon een open mind, in plaats van Baksteen na te papagaaien! Welke drijfveer is er om Schiphol op voorhand op deze plek te houden als er hééél
goede redenen zijn om voortschrijdend inzicht te tonen en nog eens verder te denken dan de achterhaalde en narrow minded stokpaardjes van de luchtvaartsector? Denk groot!