Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Duurzame vlucht naar Groningen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 732 
|
 NHD 
Duurzame vlucht naar Groningen Download het gehele artikel 'Duurzame vlucht naar Groningen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Geachte mijnheer Baksteen,

Mag ik u het volgende vragen?
U staat vol trots op de foto met het 'ei van Columbus' lijkt het. Maar van onze zijde heeft u niet veel belangstelling, zo te zien (een paar keer bekeken) met dit idee.
Maar nu dus mijn vragen: hoe zit het met die duurzame vluchten, met de veiligheid voor de onderwonenden? Hoe zit het met de geluidsoverlast, waar we langzamerhand in Nederland onze buiken van vol hebben. Niet voor niets emigreren er zovelen naar oorden waar de stilte een normaal goed is! En hoe zit het met het vervoer naar Schiphol? Weer met onze vervuilende auto's? In de file voor een duurzame tocht? En het retourtje wordt daardoor toch wel veel duudrder ook met het parkeergeld, dat nu eventjes laag is als lokkertje. maar reken maar dat de algentocht en het nieuwtje, dat weer snel opschroeven.
Maar goed, hier zal allemaal over nagedacht zijn, dus sorry, dat ik u hiermee lastig viel.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Els: je hoeft je niet te verontschuldigen, al is het wel netjes.
Als er al iemand zich zou moeten verontschuldigen, dan is het wel de luchtvaartsector cq. de regering en dus ook de heer Benno Baksteen.
Want zij, zo ervaren vele helaas, zijn de 'slechterikken' ! Zij staan voor vernieling, vervuiling en herrie in overdreven vorm. Vlieg-tuig.....