Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Duitse vliegtax jaagt Nederlanders terug

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 952 
|
 NHD 
Duitse vliegtax jaagt Nederlanders terug Download het gehele artikel 'Duitse vliegtax jaagt Nederlanders terug'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Dus het wordt tjid dat Nederlandse vliegtax, die er nog steeds is, weer hoger wordt dan nul euro. Destijds, met de vliegtaks wel in NL, niet in DE, werd er in NL kommer en kwel geklaagd omdat het speelveld niet gelijk zou zijn. En nu? DOODse stilte.
Tijd dus voor de omwonenden om op korte termijn voor gelijk speelveld te pleiten.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@Gerard: Ik vind dat je gelijk hebt Gerard,Maar bij deze regering ??

Geplaatst door Maaike uit Leiden

Het wordt inderdaad hoog tijd dat de luchtvaart in fiscaal opzicht reëel wordt belast. Nu leeft de luchtvaart nog steeds in een belastingparadijs zonder accijns op brandstof en zonder BTW op vliegtickets. Zeer oneerlijke concurrentie met andere aanbieders van vervoer! Dat laatste moet de VVD toch aanspreken, of eh........?

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Ja Maaike, endante beseffen, dat KLM directeur Hartman fel protesteert tegen de zeer noodzakelijke CO-2 reducties. Eerst moest het van hem europees geregeld. Dat is Nu het geval... en weer protesten.... Tja en w.b. de VVD, dat werd een partij zonder principes. Ik begrijp nog steeds de verkiezingsuitslag niet...De neo liberalen veroorzaakten de banken crisis..en.. wonnen de verkiezingen...De moraal in ons landje lijkt verderweg te zakken?