Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Duitse samenwerking tegen luchthaven (Twente)

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1001 
|
 twentefm.nl 
Duitse samenwerking tegen luchthaven (Twente)

TWENTE - GroenLinks Overijssel en de Duitse partij Bündnis 90 / Die Grünen geven komende zaterdag de gezamenlijke aftrap voor een campagne tegen de luchthaven Twente.
De groene partijen willen zo samen op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees vlak tegen de heropening protesteren. De overlast van het vliegveld stopt immers niet bij de grens, zo is hun standpunt.
Zaterdag wordt bij restaurant Hof Aarnink in Losser, precies op de Duits-Nederlandse grens, een bijeenkomst gehouden.
GroenLinks kandidaat-Europarlementariër Daphne Dertien uit Enschede zal samen met Duits parlementariër Volker Bajus uit Osnabruck een fietstocht maken op de Lonnekerberg. Hier bekijken ze de bomen die gekapt worden.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door nooitgedagt uit castricum

wat een goed initiatief van deze partijen. Er kan in heel Europa niet genoeg tegen worden opgetreden. Al die landen waaronder ook Nederland zich in hun dagelijkse waan van grootheid laten meeslepen dat is werkelijk krankzinnig. De gewone man en vrouw doen er niet toe. Tegen de herrie, vervuiling, vermoorden van dieren, kappen van bomen. etc. Laten sal die mensen/ gepeupel voor de vliegvelden oprotten naar Amerika, een van de landen waar eeuwenlang de kloof tussen arm en rijk groter is geworden waar mensen gewoon niets hebben te zeggen. Amerika voorbeeld van moreel verval, verwaarlozing, uitbuiten, politici die reclame slogans gebruiken uit hun films, the" bright site wat geen bright site" is.gelukkig gaan er steeds meer critici zich organiseren.