Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Discussie over Schiphol geheel ontspoord

 |
 Geplaatst door: sijmen 
 |
 Bekeken: 704 
|
 Parool 
Discussie over Schiphol geheel ontspoord Download het gehele artikel 'Discussie over Schiphol geheel ontspoord'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob E uit NULL

Mischien moet Simone maar in Castricum gaan wonen en dan na een aantal slapeloze dagen dit zelfde verhaal nog een schrijven.

Makkelijk praten vanuit Lelystad

Geplaatst door Gerard uit NULL

Deze dame begrijpt nog steeds niet dat er wel een vorm van redelijkheid moet zijn. Nu wordt een realteif klien, maar nog steeds een absurd grote groep mensen als het ware doodgeknuppeld tew faveure van 'eventuele' econiomische ontwikkelingen. Dat Schiphol in de huidige vorm een onmisbaar onderdeel van een moderne samenleving is is bepaald niet zo vanzelfsprekend al mevrouw stelt. Wat kleiner, zeg de helft, heeft vrijwel hetzelfde effect. Geen enkele ander klein land heeft zo'n grote broek aan als onze luchthaven, doch doen veel kleine landen het aanzienlijk beter dan wij. Onzin, dus. Eventuele economische ontwikkelingen. Eventueel. Of wij eventueel ook eens normaal mogen slapen. Economische ontwikkeling genereer je ook, als je van Ewijk leest zelfs beter, als je je geld in andere sectoren steekt die niet het leven hele bevolkingsgroepen zo inensief verziekt als nu. Die onafhanklijke enquete in Castricum zegt wel wat. Niet alles waar de economie op drijft hoeft per se te vliegen. Intussen weer drie eroverheen gejaagd. Klote.

Geplaatst door Ton uit Castricum

Vrijwel dagelijks om 05.00 uit je bed getoeterd worden door vliegtuiglawaai. En dan roept deze pro-luchtvaartmevrouw "dat het probleem van Schiphol niet veroorzaakt worden door het geluid dat door vliegtuigen geproduceerd wordt": Dat is nou net het enige waar ik (letterlijk) van wakker lig.......................... Het is niet mijn enige probleem, dat is waar, want daarnaast heb je ook nog de stank, de vervuiling en veiligheidsrisico's die gepaard gaan met het op massale schaal laag vliegen boven dichtbevolkte gebieden.
Die veiligheid wordt natuurlijk pas weer actueel als er binnenkort één neerstort of twee tegen elkaar aanvliegen, hetgeen mij in het geheel niet zou verbazen gezien alle risicovolle acties van piloten, waarvan hier op de site regelmatig melding wordt gemaakt.
Laat dat mens inderdaad maar eens een paar weekjes hier (proberen te) slapen, dan piept ze wel anders ................

Geplaatst door Anne V uit Uitgeest

Wat een ongelooflijke trut. Ga maar een uurtje (is genoeg, dan komen de vliegtuigen je strot uit) naar Uitgeest Simone, dan weet je waar we het over hebben. Elke twee minuten buldert zo'n kreng over m'n huis. Mij hebben ze ondertussen zo gek gekregen dat Schiphol, voor mij part vandaag nog mag ontploffen. Ik heb er echt tabak van. En dan ook nog zulke verhalen schrijven. Deze dame spoort niet.

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Het is lachwekkend als het niet zo ernstig zou zijn, wat deze dame in haar domheid allemaal beweert. Het zou niet gaan om Geluid, maar om verwachtingen. Wel mevrouw Jansen, die verwachtingen werden door uw club èn door de politiek gewekt: Een Milieubaan, een win-win situatie. Op veel plaatsen zou de herrie halveren: Zwanenburg o.a. terwijl die elders zou verminderen!!
Maar bij b.v.Aalsmeer verdubbeld de herrie.
Voor Zwanenburg ziet de zaak er ook slecht uit, nu dame Schultz de rekenfout wil gaan
herstellen. Dame Schultz wil al weer een andere invulling van de nieuwe wet, terwijl notabene de partij van deze dame , de VVD
een der meest hardnekkige voorstanders van deze wet was. 92 % meer klachten ontving CROS dit jaar: Het zou niet om Geluid gaan:
Gaat u maar een nachtje toeven in Castricum
en omgeving , of in de regio IJmond.
Makkelijk kletsen vanuit Lelystad, maar als we zo doorgaan, dan opereert u misschien over een paar jaar uit Groningen??
Jan Griese Secr PLRS

Geplaatst door E. Kleton uit Castricum

Over lawaai gesproken! Misschien moeten degenen die zo'n last hebben van het vliegverkeer boven de Gemeente Castricum, eens een paar nachtjes gaan bivakkeren naast het perceel van de heer Hinloopen aan de Stetweg 35(zie site [url=http://www.hinloopen.nl]http://www.hinloopen.nl)dan[/url] weet je pas wat het is als je nachtrust verstoort wordt en je zomers niet eens in de tuin kunt zitten van de overlast. Laat de gemeente daar na al die jaren maar eens wat aan doen!