Platform Vlieghinder Kennemerland
 

De verre reiziger verdwijnt via Duitsland

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 866 
|
 NRC-Handelsblad 
De verre reiziger verdwijnt via Duitsland Download het gehele artikel 'De verre reiziger verdwijnt via Duitsland'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Henk uit Voorschoten

Wat vind ik het toch ontzettend dom dat mensen meteen het vliegtuig gaan pakken als het weer hier even wat tegenzit. Mens leer toch te genieten van het mooie klimaat dat we hier in Nederland hebben! Zeg nou zelf, is dat weer nou écht zo slecht? Het heeft een dagje geregend, nou? Ben je soms van suiker of zo? Bang dat je oplost en wegspoelt met het regenwater? Ik zou dat bijna denken. Kijk eens naar die prachtige wolkenpartijen, snuif de frisse wind eens op, geniet van de ruisende bomen. Ga eens uitwaaien aan het strand! Of is dat te veel gevraagd? Ga je liever voor de glamour van een vliegreisje?

Geplaatst door Observer uit Nederland

Henk, Je bericht is me uit het hart gegrepen! Bovendien: er zijn nog schitterende plekjes in Nederland ! Wel eens in het nationaal Park de Hoge Veluwe wezen dwalen....? Maar dichterbij is er ook nog erg veel te genieten! Maar dan moet dat megalomane vliegen wel eens ophouden, evenals die goedkope manie om een kant en klaar instant reisje te boeken, en dan te ontdekken, dat je in een mierenhoop bent beland, en je je zelf toch overal mee naar toe neemt !

Geplaatst door Henk uit *

Ja Observer. Leuk met het hele gezin "all inclusive" naar Turkije. Als je daarna vraagt hoe de vakantie was geweest, dan hoor van voordringende Russen, eten wat niet je van het was en de airco die het niet deed. Hebben ze überhaupt wat van het echte Turkije gezien, weten ze wat van het land: nee. Intellectuele armoede. Als het maar ver, zonnig en warm is.