Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

De Polderbaan kan overlast verminderen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 542 
|
 NHD 
De Polderbaan kan overlast verminderen Download het gehele artikel 'De Polderbaan kan overlast verminderen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door GH uit NULL

De pressiegroep Velsen vergeet het landend verkeer in IJmnnd Noord! Mooi om zo de grote trom te spelen, maar dan moet je wel ook alles meenemen en niet alleen je eigen achtertuin schoonvegen. Gemiste kans!

Geplaatst door Johan uit Assendelft

Lijkt mij geen goed plan.
Krijgen we hier in Assendelft-Zuid ook nog eens de stijgers (volgens plaatje) over onze kop heen. Nu is het hier bij stijgers relatief 'rustig'. Dan maar liever het risico dat zo een kreng op Corus kan vallen!

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

De zaak wordt op deze manier erg geconcentreerd. Ik heb wel last van die uitvliegroute en dat zou dus knap verergeren vrees ik. Je kunt wel roepen dat het minder wordt, maar dat is vast maar voor 1 toestel berekend. Als het terug loopt van 58 naar 55 decibel maar er komen er vier keer zoveel langs dan schiet je er aardig bij in. De route loopt trouwens over het gasverdeelstation en dat lijkt mij ook niet zo veilig.
Je weet dat capaciteit heilig is verklaard en dus HET uitgangspunt is. Ze sturen nu de grote jongens ook al deze kant op en ik zie dan de kleinere toestellen de andere 3 routes gebruiken. Als die allemaal over 1 route moeten dan lukt dat mi nooit. Zullen ze in Zaanstad trouwens blij van worden.